maritbet girişmaritbet
Aker Mutfak iş hacmini yüzde 20 artırmayı hedefliyor!

Aker Mutfak iş hacmini yüzde 20 artırmayı hedefliyor!

Aker Mutfak, mutfak, banyo, vestiyer, yüklük, gardırop, lambiri, genç odası mobilya üretimi, dekorasyonu konusunda yeni showroom ve üretim tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor

Aker Mutfak, mutfak, banyo, vestiyer, yüklük, gardırop, lambiri, genç odası mobilya üretimi, dekorasyonu konusunda yeni showroom ve üretim tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bin metrekarelik eski üretim alanlarından, bin 800 metrekarelik yeni üretim tesislerine geçtiklerini belirten Aker Mutfak Genel Müdürü Ahmet Akdamar, yıllık 2 bin 500 metre tül olan iş hacmini yaptıkları yatırımla, yüzde 20 artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

150 ile 200 bin TL arasında yatırım yaptıklarını dile getiren Akdamar, “Bin 800 metrekarelik alan içerisinde, 300 metrekaresi shoowrom olarak faaliyet gösteriyor. Showroom kapsamında, en son çıkan teknolojik aksesuarlar bulunurken, tesisimizde sekiz makine yer alıyor. Sektörün önde gelen firmalarından Simfer' in ürünlerinin bayiliğini aldık” şeklinde konuştu. 

Akdamar, üretim yerlerinin yeterli gelmemesinden dolayı, yeni üretim alanına geçtiklerini belirterek, “Aksesuar ve banyo alanında üretim çeşitliliğimizi arttırdık. Bunun sonucu olarak, ihracata yönelerek ülkemizde döviz girdi sağlayarak, ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Araştırma-geliştirme faaliyetlerimizle, tüketicilerimizin farklı yaşam biçimlerine ve kullanım alışkınlıklarına uygun, dünya standartlarında, insan ve çevre dostu ürünler oluşturmayı ve üretmeyi planlıyoruz” şeklinde ifade etti.

“Kişiye özel tasarım da gerçekleştiriyoruz”

Akdamar, mobilya sektöründe, “koşulsuz müşteri memnuniyeti' anlayışıyla çalıştıklarını aktararak, “1992 yılında kurulan firmamız, profesyonel ekibimizle birlikte müşterilerimizin istekleri doğrultusunda çalışmalarını yapıyor. Kişiye özel tasarım da gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, toplu konut ve kooperatiflere de talepleri doğrultusunda hizmet veriyoruz” dedi.

Üretimini yaptıkları ürünlerde ağırlıklı olarak, Ar-Ge çalışmaları yaptıklarının da bilgisini veren Akdamar, “Kiler dolaplarına hacimli ve dönemsel stoklama ihtiyaçlarını çözebilecek yüksek kalitede mekanizmalı farklı ve ayarlanabilir üst dolaplar üretiyoruz. Teleskopik özelliği ile en dip noktalarda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz çekmeceler, zevke uygun metal kulplar ve ankastre ürünlere tamamen uyumlu modeller de ürün portföyümüz içerisinde yer alıyor. Çöp kutusu ve tüpleri barındıran alt dolaplar, açık mutfaklarda kullanılabilecek ada dolap seçenekleri ve uzun süre dayanabilecek krom aksesuarlar, tezgâhlarınıza uyumlu masa ve iskemleler de ürün gamımız da mevcut. Fonksiyonel ve ergonomik modelleri, müşterilerin gereksinimleri ve bütçeleri doğrultusunda hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

Marka ve ürünleriyle, ankastre ürünlerinin ana bayiliğini yaptıklarını söyleyen Akdamar, “Ürünlerimizde zaman zaman yaptığımız kampanyalarla kaliteyi mümkün olduğunca, geniş kitleye ulaştırmayı hedefliyoruz. Özel tasarımlı davlumbazlar, radian fanlı motor teknolojisi ve emiş gücüne sahip, çok düşük ses seviyelerinde çalışmaktadır” şeklinde konuştu.

Nitelikli projelerde yer almayı ve markalarının her zaman önemli konumlarda olması için çalıştıklarını belirten Akdamar, “Bunun yanında, her sene inşaat firmalarının toplu mutfak imalatlarını da hızla gerçekleştirmekteyiz. Ürün çeşitliliğimizi arttırarak, her türlü projede hizmet vermek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda, pazar çalışmalarımızla her yıl inşaat firmalarının, toplu mutfak imalatlarını hızla gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aker Mutfak iş hacmini yüzde 20 artırmayı hedefliyor!
  • 26.07.2013 15:01

Aker Mutfak iş hacmini yüzde 20 artırmayı hedefliyor!

Aker Mutfak, mutfak, banyo, vestiyer, yüklük, gardırop, lambiri, genç odası mobi ...