maritbet girişmaritbet
Akıncı Ofis üçüncü mağazasını Gebze’de açtı!

Akıncı Ofis üçüncü mağazasını Gebze’de açtı!

Ofis mobilyaları alanında hizmet veren Akıncı Ofis, üçüncü satış mağazasını Gebze’de hizmete açtı

Ofis mobilyaları alanında hizmet veren Akıncı Ofis, üçüncü satış mağazasını Gebze'de hizmete açtı. Ofis mobilyalarının yanı sıra proje bazlı üretimler de gerçekleştirdiklerini belirten Akıncı Ofis Genel Müdürü İsmail Akıncı, imalata daha fazla ağırlık vererek bayilik ağı kurmak istediklerini dile getirdi.

Faaliyetlerine 1974 yılında Darıca'da küçük bir atölyede kaynakçılık ile başlayan ve müşterilerinden gelen talepler üzerine 1980 yılında sandalye ve masa üretimine de başlayan Akıncı Ofis, üçüncü satış mağazasını Gebze'de hizmete açtı. 37 yılı aşkın tecrübe ve birikimleriyle sektörün eksiklerine yönelik çalışmalarına devam ettiklerini belirten Akıncı Ofis Genel Müdürü İsmail Akıncı, 800 metrekare alana kurulu ve üç kattan oluşan yeni mağazalarında üretimini yaptıkları ofis mobilyalarının yanı sıra bayiliğini yaptıkları firmaların ürünlerini satışa sunduklarını söyledi. Ürün gamları içinde okul, bahçe, hastane, pastane, büro, otel, mutfak mobilyaları bulunduğunu aktaran Akıncı, hedeflerinin ofis mobilyaları sektöründe yenilikçi, üretken ve tercih edilen bir kuruluş olmak olduğunu ifade etti.

Üretimlerini Şekerpınar'da bulunan bin metrekare kapalı alana kurulu ve üç kattan oluşan fabrikalarında 20 kişilik ekipleriyle gerçekleştirdiklerini dile getiren İsmail Akıncı, tesislerinde çelik konstrüksiyon, sac, profil, döşemenin yanı sıra mobilya imalatı yaptıklarını aktardı. Ürünlerinin kendi iç mimarları tarafından tasarlandığını ve Ar-Ge çalışmalarıyla sektöre yeni ürünler kazandırdıklarını da belirten Akıncı, patent ve marka çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Satış ve satış sonrası hizmetlerinin yanı sıra proje bazlı üretim ve uygulamalar da yaptıklarını dile getiren Akıncı, üretime daha fazla ağırlık vererek bayilik ağı kurmak istediklerini ifade etti. Ürünlerini başta Ortadoğu olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerine ihraç ettiklerini kaydeden İsmail Akıncı, “Gebze'de ofis mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmalar bölgenin yalnızca yüzde 4'üne hitap ediyor. Bölge ihtiyaçları genelde İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Konya gibi ana arterlerden karşılanıyor. Yani diğer sektörler gibi biz de sanayi kuruluşlarından yeterince faydalanamıyoruz. Bu konuda belediyeler, ticaret odaları ve sanayi odalarının önümüzü açması gerekiyor” diye konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akıncı Ofis üçüncü mağazasını Gebze’de açtı!
  • 04.09.2013 15:59

Akıncı Ofis üçüncü mağazasını Gebze’de açtı!

Ofis mobilyaları alanında hizmet veren Akıncı Ofis, üçüncü satış mağazasını Gebz ...