maritbet girişmaritbet
Akkoyuncu İnşaat 2013 yılında 80 milyon liralık ciro hedefliyor!

Akkoyuncu İnşaat 2013 yılında 80 milyon liralık ciro hedefliyor!

Akkoyuncu İnşaat, iştirakleri Deckon Asma Tavan Sistemleri ve Şems Metal AŞ ile birlikte yapacakları yatırımlarla bu yıl 80 milyon TL’lik ciroya ulaşma hedefinde

Akkoyuncu İnşaat, iştirakleri Deckon Asma Tavan Sistemleri ve Şems Metal AŞ ile birlikte yapacakları yatırımlarla bu yıl 80 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde.

Mersin'de konut inşaatları gerçekleştiren Akkoyuncu İnşaat, iştirakleri Deckon Asma Tavan Sistemleri ve Şems Metal AŞ ile birlikte yapacakları yatırımlarla bu yıl 80 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde. İnşaat sektöründe 2004'ten bu yana faaliyet gösterdikleri belirten Akkoyuncu İnşaat firma ortağı Erkan Akkoyuncu, ilk olarak bir alçı fabrikasında pazarlama müdürü olarak çalışmaya başladığını anlattı. 2008'de kardeşi Serkan Akkoyuncu ile birlikte kendi şirketlerini kurduklarını dile getiren Erkan Akkoyuncu, konut inşaatları yaptıklarını bildirdi. Şu ana kadar 220 dairelik konut projesi, 37 adette işyeri yapımını tamamladıklarını açıklayan Akkoyuncu, 2012 yılının ilk yarısında A Plus Blue ve A Plus isimli iki ayrı projeye başladıklarını ifade etti. A Plus Blue'nun 220'şer metrekarelik 4+1 dairelerden oluştuğunu ve 28 daireye yer vereceklerini kaydeden Akkoyuncu, en alt katta ise bir de işyeri bulunacağını belirtti. Projeyi temmuz ayında teslim edeceklerini dile getiren Akkoyuncu, eş zamanlı olarak A Plus projesine de başladıklarını, 206'şar metrekarelik 3+1'lerden oluşan 78 dairelik çalışmanın ise 2014 yılı Nisan ayında tamamlanacağını açıkladı.

"Satışlarda sorun yaşamıyoruz"

Akkoyuncu İnşaat olarak, iyi bir yılı geride bıraktıklarına işaret eden Erkan Akkoyuncu, satışlarda sorun yaşamadıklarını aktardı. Mevcut projelerini tamamladıklarını bildiren Akkoyuncu, iki yeni projenin çalışmalarına da başladıklarını söyledi. Geçen yıl yaklaşık yüzde 15 büyüdüklerini dile getiren Akkoyuncu, bu yıl daha üst seviyelerdeki projelere imza atmak için çalışmalarını sürdürdüklerini iletti.

İnşaat şirketlerinin yanı sıra 2008 yılından bu yana, dört tane uluslararası markanın Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olan İstanbul merkezli Deckon Asma Tavan Sistemleri'nin kurucu ortağı olduklarını ifade eden Erkan Akkoyuncu, İstanbul'un yanı sıra bu sektörde Mersin ve Kayseri'de de bölge müdürlükleri bulunduğunu vurguladı.

Bir diğer iştirakleri olan Şems Metal çatısı altında ise önemli bir yatırım yaptıklarını açıklayan Akkoyuncu, Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde Türkiye'nin en büyük kapasiteli alüminyum metal tavan asma tavan tesislerinde üretime başladıkları bilgisini verdi.

Çalışmalarını Akkoyuncu inşaat olarak 50'ye yakın personel ile sürdürdüklerini dile getiren Erkan Akkoyuncu, iştirakleriyle birlikte bu rakamın 150'ye yaklaştığını ifade etti. Akkoyuncu, yapılacak yatırımlarla bu yıl da yükselen bir ivme ile büyümeye devam edeceklerine inandıklarını ifade etti. Sektöre ilişkin değerlendirme de yapan Akkoyuncu, yeni düzenleme getirilen KDV oranları ile birlikte sektörde adil bir dağılım yaşandığından bahsetti. Kentte imarlı arazilerde sıkıntı yaşandığına da değinen Akkoyuncu, şehir planlaması yapılarak yeni alanların imara açılmasını beklediklerini kaydetti.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akkoyuncu İnşaat 2013 yılında 80 milyon liralık ciro hedefliyor!
  • 27.03.2013 15:36

Akkoyuncu İnşaat 2013 yılında 80 milyon liralık ciro hedefliyor!

Akkoyuncu İnşaat, iştirakleri Deckon Asma Tavan Sistemleri ve Şems Metal AŞ ile ...

Akkoyuncu İnşaat yeni yatırımlarla 80 milyon liralık ciro hedefliyor!
  • 22.01.2013 13:51

Akkoyuncu İnşaat yeni yatırımlarla 80 milyon liralık ciro hedefliyor!

Mersin’de konut inşaatı alanında faaliyet gösteren Akkoyuncu İnşaat, iştirakleri ...