maritbet girişmaritbet
Akpınar Group gayrimenkullerini Mehmet Akalın’a emanet etti!

Akpınar Group gayrimenkullerini Mehmet Akalın’a emanet etti!

Akpınar Group bünyesinde iş merkezi, konut, residence, otel, sağlık merkezi ve AVM yatırımları, satışı, kiralaması ve işletme Genel Koordinatörü olarak dün (1 Ağustos) göreve başlayan Mehmet Akalın, Kentpark AVM İcra Kurulu’ndaki görevine de bir süre daha devam edecek

Akpınar Group bünyesinde iş merkezi, konut, residence, otel, sağlık merkezi ve AVM yatırımları, satışı, kiralaması ve işletme Genel Koordinatörü olarak dün (1 Ağustos) göreve başlayan Mehmet Akalın, Kentpark AVM İcra Kurulu'ndaki görevine de bir süre daha devam edecek.

Akalın, “Yeni görevimde de AVM sektörüne getirmek istediğim farklı hizmet anlayışı dâhilinde oluşturmaya çalıştığım mutlu müşteri, mutlu çalışan, mutlu kiracı ve mutlu yatırımcı hedefini Akpınar Group çatısı altında maksimum seviyeye ulaştırmanın mücadelesi içerisinde olacağım. Bundan sonra da aynı şeklide bu hizmet mücadelesinin neferi olarak yoluma aynı istek ve arzuyla devam edeceğim” dedi.

Mehmet Akalın, markalaşmanın önemini bilen biri olarak çalışma yürüttüğü yıllar içerisinde perakende sektöründe birçok ilke imza attı. Seçilen markalar, mimari yapı ve hizmet anlayışına ek olarak pazarlama stratejisine ve iletişimine değer veren Akalın, Kentpark AVM'de yakaladıkları başarının sırrını şöyle özetledi: “Markaların kenti derken hem dünya markalarını Ankara'ya getirdiğimizin altını çizdik hem de Kentpark'ın sadık müşterilerinin de bizi tercih ederek ve hayatlarının bir parçası haline getirerek markalaşacaklarına bir göndermede bulunmak istedik. 1,5 yıl gibi markalaşma için çok kısa sayılabilecek bir sürede yarattığımız ziyaretçi profilimiz ve 2010 yılından bu yana elde ettiğimiz başarılar doğru zamanda doğru adımlar attığımızın bir göstergesi sanıyorum.”

Pek çok ödüle değer görüldü

Mehmet Akalın'ın Genel Müdürlüğünü yaptığı dönemde Kentpark AVM, ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza attı, ödüller aldı. Vizyonu, felsefesi, sunduğu hizmetler ve yeniliklerle Kentpark AVM, AMPD ödüllerinde yılın en iyi alışveriş merkezi ödülünü almakla kalmadı, Retail City Awards 2011‘de Yılın AVM'si ve Dünyanın En İyi Alışveriş Noktası ödülünü de alarak uluslararası düzeyde de başarıya ulaştı.

Mehmet Akalın, Ankara ile kısıtlı kalmayarak, ulusal alanda ses getirecek etkinliklere imza attı. Kentpark AVM'de insanlar Ferhat Göçer ile TRT1' de canlı yayınlanan müzikli eğlence programı ile binlerce ziyaretçi ünlü isimleri izleme fırsatı buldu. Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Şebnem Ferah, Teoman, Sezen Aksu, Tarkan gibi önemli isimlerin konserlerine ev sahipliği yapan Kentpark AVM, Balmumu, Body Worlds sergisi gibi pek çok önemli sergiyi Ankaralılarla buluşturdu, Vogue Cüretkâr sergisi ile moda severleri bir araya getirdi.

Kentpark AVM'de dünyanın en uzun podyumunu kurarak Guinness rekorlar kitabına girdi ve ulusal mesajlar verdi. Kentpark'ta her özel günde ziyaretçilerin kendilerini özel hissedeceği o günün konseptine uygun aktiviteler düzenlediklerini ifade eden Akalın, Winner Card ile hem müşteri sadakatini oluşturduklarını hem de kullanıcılara sayısız hediye kazandırdıklarını dile getirdi.

Mehmet Akalın, Anadolu Jet işbirliği ile Uçmayan Kalmasın kampanyasıyla bedava uçuran, yüzde 120 ve yüzde 110 kampanyalarıyla aldıkça kazandıran, özel günlerde avantajlar sunan, Opet işbirliği ile depoyu fulleyen, Ankara Alışveriş Festivali kapsamında alışverişe doyduran etkili kampanyalar kurgulayarak yüzdee 100 yerli sermaye yönetiminde ilerleyen Kentpark AVM'nin Genel Müdürü olarak çalıştığı için gurur duyduğunu ifade etti.

Mehmet Akalın kimdir?

1993 yılında Bilkent Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra uzun yıllar endüstriyel otomasyon, akıllı binalar ve elektronik sektöründe satış temsilciliği, ihale takibi, teknik koordinatör ve genel koordinatörlük görevlerinde bulunan Mehmet Akalın, 2000'lerin başında Ankara'da iletişim ve GSM konularında faaliyet gösteren bir grupta ve Bimeks'de Mağaza Müdürü olarak görev aldı.

Ereylin AVM ile AVM yöneticiliğine başlayan Akalın, Martı Danışmanlık bünyesinde şimdiye kadar kiralaması devam eden ve işletmede olan birçok projede fiilen AVM Müdürü ve AVM'ler Koordinatörü olarak görev aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Akalın, 1 Ağustos itibarıyla Akpınar Group'ta Genel Koordinatör olarak çalışmaya başladı.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akpınar Group gayrimenkullerini Mehmet Akalın’a emanet etti!
  • 04.08.2013 14:07

Akpınar Group gayrimenkullerini Mehmet Akalın’a emanet etti!

Akpınar Group bünyesinde iş merkezi, konut, residence, otel, sağlık merkezi ve A ...