maritbet girişmaritbet
Al Maktoum Türkiye’de 5 yılda 40 restoran açacak!

Al Maktoum Türkiye’de 5 yılda 40 restoran açacak!

Türkiye'deki temsilcisi BCF ile İstanbul'da Ageney ve Urbano restoranlarını açan Jumeirah Restaurant Group, yeni markaları Türkiye'ye getirmek için kolları sıvadı

Türkiye'deki temsilcisi BCF ile İstanbul'da Ageney ve Urbano restoranlarını açan Jumeirah Restaurant Group, yeni markaları Türkiye'ye getirmek için kolları sıvadı. Şirket, özellikle The Noodle Hause konseptini İstanbul'un farklı bölgelerinde hayata geçirecek. Dtibiri Mohammed Rashid Al Maktoum'un şirketi Jumeirah, Capris ve IVY restoran zincirlerinin de İstanbul şubelerini açacak. BCF'nin kurucu ortaklarından Bülent Ilgaz, hedeflerinin Türkiye'de beş yılda 40 restoran açmak olduğunu söyledi.

İstanbul'a 2 yılda 4 'Noodle Hause'

Türkiye'deki otel yatırımlarının yanı sıra geçtiğimiz yıl İstanbul'da ilk restoranlarını açan Jumeirah Group, bu alanda hızla büyümeyi hedefliyor. Grup bünyesinde 17 restoran markası bulunuyor. Grubun Türkiye'deki faaliyetleri ise Bülent Ilgaz, Cem Önal, Cenk Önal ve Fuat Halaç ortaklığında kurulan BFC şirketi tarafından yürütülüyor. Aqua Florya AVM'de İtalyan markası Urbano'dan sonra İş Kuleleri'de şarap ağırlıklı The Agency'i açan BFC, önümüzdeki iki yıl içinde İstanbul'da dört The Noodle Haus açacak. Ilgaz, uzun vadede Türkiye'deki The Noodle Haus'ların sayısının 30'u geçebileceğini söyledi.

Bülent Ilgaz, Jumeirah'ın Türkiye'deki turizm potansiyelini gördüğü için yatırımlarını hızlandırdığını vurguladı. Yeni markaları da Türkiye'ye getirmeye devam edeceklerini ifade eden Ilgaz, özellikle turistlerin yoğun olduğu İstanbul'a yatırım yapacaklarını söyledi. Ilgaz(Antalya'da da restoran açabileceklerini kaydetti. Ortalama 250 m2 olan restoranların her birinin yaklaşık 1 milyon dolarlık yatırımla açıldığı bilgisini veren Ilgaz, "Artık bu sektörde insanların yoğun olduğu yerlerde olmalısınız. Ancak bu şekilde rekabet edebilirsiniz" diye konuştu. Restoran sektörünün Türkiye'de hızla büyüdüğünü ifade eden Bülent Ilgaz, bu alanda kurumsallaşmak için eğitimli personellere ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AE Arma-Elektropanç’tan Dubai’de dev proje!
  • 04.11.2014 10:45

AE Arma-Elektropanç’tan Dubai’de dev proje!

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; Ortadoğu’d ...

Al Maktoum Türkiye’de 5 yılda 40 restoran açacak!
  • 09.04.2013 13:20

Al Maktoum Türkiye’de 5 yılda 40 restoran açacak!

Türkiye'deki temsilcisi BCF ile İstanbul'da Ageney ve Urbano restoranlarını açan ...

Al Maktoum, BCF şirketiyle Türkiye’de Urbano ve The Agency restoranlarını açacak!
  • 10.09.2012 06:50

Al Maktoum, BCF şirketiyle Türkiye’de Urbano ve The Agency restoranlarını açacak!

Dubai Şeyhi Al Maktoum yeme-içme sektörüne yatırıma geliyor. 4 genç girişimciyle ...