maritbet girişmaritbet
Altıntat Yemek turizm sektörüne girdi!

Altıntat Yemek turizm sektörüne girdi!

Altıntat Yemek Genel Müdürü Ali Murat Köşeli, 2 milyon TL'lik yatırımla turizm sektörüne girdiklerini ve bu sektörde de büyümeyi hedeflediklerini söyledi

Altıntat Yemek Genel Müdürü Ali Murat Köşeli, 2 milyon TL'lik yatırımla turizm sektörüne girdiklerini ve bu sektörde de büyümeyi hedeflediklerini söyledi. 2007 yılında kurulan Altıntat Yemek Fabrikası'nın sadece bölgede değil tüm Türkiye'de başarılı olduğunu savunan Köşeli, 2012 yılında yemek sektörüne de 1 milyon TL'lik makine ve ekipman yatırımı yaptıklarını vurguladı.

Bölgede taşımalı, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde ise yerinde imalat sistemiyle hizmet verdiklerini dile getiren Köşeli, günlük 10 bin tabldot yemek çıkarma kapasitesine sahip olduklarını söyledi. Köşeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devlet hastaneleri, tıp fakülteleri, yurt ve milli eğitim gibi Türkiye'nin dört bir yanında kurumların yemek ihtiyacını karşılıyoruz. Türkiye'de kişiye özel menü çıkaran tek firmayız diyebiliriz. Bütün ürünlerimizde markalı ve kaliteli ürün kullanmaya özen gösteriyoruz. Tesisimiz 350 metre kare alan üzerine kurulu. 2012 yılına kadar 1 milyon TL'lik makine ve ekipman yatırımı yapıldı. 2 milyon TL'lik daha yatırımı yapacağız. 2012 yılında 8.5 milyon TL olan ciromuzu, 2013 yılında 20 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyoruz."

2 milyon TL'lik otel yatırımı

İstanbul Ağva'da da Göksu nehri kenarında 11 odalı, 2 tripleks binayı otel haline dönüştürdüklerini söyleyen Ali Murat Köşeli, "Yaklaşık 3 ay önce mülküyle haklarını 2 milyon TL'ye satın aldık. Ferahlatıcı anlamı olan MİNTS Hotel adını verdik. Özellikle balayı çiftlerine hizmet veriyoruz. Misafirlerimize, yaz, kış kahvaltı ve yemeklerimizde Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye özgü ürünleri getirerek sunuyoruz" dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altıntat Yemek turizm sektörüne girdi!
  • 03.06.2013 12:53

Altıntat Yemek turizm sektörüne girdi!

Altıntat Yemek Genel Müdürü Ali Murat Köşeli, 2 milyon TL'lik yatırımla turizm s ...