maritbet girişmaritbet
Ankara Alüminyum yeni servis merkezini açtı!

Ankara Alüminyum yeni servis merkezini açtı!

Ankara Alüminyum metal, savunma, makine, otomotiv, kimya, uçak, elektrik-elektronik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok farklı sanayi dalına paslanmaz çelik, alüminyum, pirinç, sanayi plastikleri ve diğer muhtelif metallerden oluşan ürünleri geniş bir yelpazeyle sunduğu yeni servis merkezini hizmete açtı

Ankara Alüminyum metal, savunma, makine, otomotiv, kimya, uçak, elektrik-elektronik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok farklı sanayi dalına paslanmaz çelik, alüminyum, pirinç, sanayi plastikleri ve diğer muhtelif metallerden oluşan ürünleri geniş bir yelpazeyle sunduğu yeni servis merkezini hizmete açtı. Ankara Alüminyum ve Metal Sanayi Genel Müdürü Hasan Uslu, "1988'den beri metal sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Yeni yatırımlara da devam ediyoruz. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat, teknik bilgi desteği ve hızlı dağıtım servisi ile sektörde lider olmayı hedefliyoruz. Servis merkezimizi de bu hedefin bir parçası olarak düşünüyoruz" dedi. Paslanmaz çeliğin Türkiye'de üretilmediğine ve ihtiyacın ithalatla karşılandığına dikkat çeken Uslu, "Dış ticaret ekibimiz sayesinde İspanya, İtalya, Yunanistan, Güney Afrika, Hindistan ve Tayvan gibi ülkelerle çalışarak, aracıları ortadan kaldırıp, müşterilerimize en uygun çözümleri sunuyoruz. Özellikle paslanmaz çelik ve alüminyumda yoğun bir ithalat miktarı yakaladık" diye konuştu. Uslu, diğer ürünlerdeki talep yoğunluğunu ise yurtiçi bağlantılarıyla karşıladıklarını ve stok miktarını en üst seviyede tuttuklarını da dile getirdi. Uslu, firmalarının paslanmaz çelik, alüminyum, pirinç ve diğer muhtelif metallerden oluşan geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat, teknik bilgi desteği ve hızlı dağıtım servisi ile müşterilerine bu malzemeleri tek bir noktadan temin edebilecekleri bir metal merkezi olarak hizmet verdiklerini aktardı.

Ana kalemleri olan paslanmaz çelik, alüminyum ve pirincin çok geniş bir kullanım alanına sahip olduğundan bahseden Hasan Uslu, farklı sektörlere hitap etmelerine rağmen dönemsel talebe anında cevap verdiklerinin altını çizdi. Avrupa başta olmak üzere, tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krize rağmen yatırım yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Uslu, "2011'de çalışmalarına başladığımız 2 bin 500 metrekarelik oturum alanına sahip yeni servis merkezimizi 2012'nin ikinci yarısı itibarıyla faaliyete geçirdik. Son dönemde hareketlenen piyasalar, satışlarımızı olumlu yönde etkiledi. Bu pozitif yansımanın 2013 ve sonrasındaki dönemlerde de süreceği ve bizleri daha hareketli ve yoğun bir dönemin beklediği inancındayım. Bu doğrultuda yaptığımız son yatırım sayesinde kazandığımız ivmenin üzerine ekleyerek, stok miktarlarımızı daha da artırıp, müşterilerimize en uygun çözümleri sunmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

"Sektör son iki yılda hareketlendi"

Sektörün gelişimini de değerlendiren Hasan Uslu, paslanmaz çelik ve alüminyum üretiminin Türkiye'de asgari düzeyde bulunması nedeniyle her iki sektörün de ithalata bağımlı olduğu tespitini yaptı. Uslu, "Sektör olarak önümüzdeki dönemde gerekli yatırımları yapıp bu bağımlılığı en alt seviyeye indirmemiz gerekiyor. Bu bağımlılığa rağmen son iki yılda sektör ve piyasalar hareketlendi ve bu bize de olumlu olarak yansıdı. Önümüzdeki dönemde de bu olumlu havanın devam edeceği kanaatindeyim" şeklinde konuştu.  Paslanmaz çeliğin Türkiye'de üretilmediğine ve ihtiyacın ithalatla karşılandığına da dikkat çeken Uslu, "Dış ticaret ekibimiz sayesinde İspanya, İtalya, Yunanistan, Güney Afrika, Hindistan ve Tayvan gibi ülkelerle çalışarak, aracıları ortadan kaldırıp, müşterilerimize en uygun çözümleri sunuyoruz" dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Alüminyum yeni servis merkezini açtı!
  • 28.03.2013 10:22

Ankara Alüminyum yeni servis merkezini açtı!

Ankara Alüminyum metal, savunma, makine, otomotiv, kimya, uçak, elektrik-elektro ...