maritbet girişmaritbet
Arslanlar Grubu konut ve AVM’den sonra Bursa Mudanya’da otel inşa edecek!

Arslanlar Grubu konut ve AVM’den sonra Bursa Mudanya’da otel inşa edecek!

Bursa'da ağırlıklı olarak konut ve alışveriş merkezi projelerine imza atan Arslanlar Grubu, 2014 yılı planına otel projesini de dahil etti

Bursa'da ağırlıklı olarak konut ve alışveriş merkezi projelerine imza atan Arslanlar Grubu, 2014 yılı planına otel projesini de dahil etti. Zincir bir otel grubu ile anlaşmaya yakın olan firma, Mudanya Yolu üzerinde bir otel projesine imza atmanın planlarını yapıyor. Arslanlar Grubu, bu yıl ise Geçit Endülüs Park AVM ve rezidans projesine ağırlık verecek. Arslanlar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Kızılay, "Bu projenin çalışmalarına 2014 yılı sonu veya 2015 yılı başında başlamayı planlıyoruz. Zincir bir otel grubu ile anlaşma yapmak üzereyiz. Bu proje Mudanya Yolu üzerinde şekillenecek" şeklinde bilgi verdi.

"Yılda ortalama bin 500 konut yapıyoruz"

Şevki Kızılay, Arslanlar Grubu'nun yılda ortalama bin 500 dairelik konut yapımı, yüksek donanımlı iş merkezleri, alışveriş merkezleri ve dinlenme tesisleri projelerini hayata geçirdiğini söyledi. Bursa dışında da önemli işlere imza attıklarının bilgisini veren Kızılay, bünyelerinde 700 kişinin istihdam edildiğini söyledi. Bursa yoğunlukta olmakla birlikte Bodrum, Eskişehir ve Bozüyük'teki şantiyelerde de projeler ürettiklerinin bilgisini veren bu yıl tamamlanan projelerden de bahsetti. Kızılay; Bozüyük Alışveriş Merkezi, Arslanlar Plaza, Panayır'da 300 dairelik Rumeli Evleri, Görükle'de 500 dairelik Anadolu Evleri projesinin 120 dairelik 1'inci etabını, Acıbadem Hastanesi karşısı Beşevler Mahallesi girişinde bulunan 100 dairelik Genç Arslanlar Sitesi, Ata Bulvarı'nda 80 dairelik Balkale Evleri'ni bu yıl bitirdiklerini söyledi. Kızılay, "Ayrıca Bodrum Whitehouse, Eskişehir'de 100 dairelik Arslanocak Sitesi, Ertuğrulkent'de 350 dairelik Arslanşehir Sitesi ve 75 dairelik Arslanköy Sitesi, Mihraplı Plaza, Beşevler'de butik bir proje olan 30 dairelik Arslan Han Evleri projelerini 2013 yılı içinde tamamladık" diye konuştu.

"2014'te bitecek projeler var"

Yıl içinde devam eden ve 2014 yılında tamamlanması planlanan projelere de değinen Şevki Kızılay, "Bunlardan birisi 320 daireden oluşan Rumeli Evleri projesi. Bu projenin ilk etabı bu yılın sonunda, ikinci etabı ise 2014'te tamamlanacak. Lokasyon olarak şehir merkezi, AVM ve sanayi bölgesine oldukça yakın" ifadesini kullandı. 216 dairelik Panorama Mudanya projesinin de 2014 yılında tamamlanacağını anlatan Kızılay, "Görükle'deki Anadolu Evleri projesinin ikinci etabını da 2014'te tamamlayacağız. Mudanya'nın Güzelyalı beldesinde Arslankale rezidans diye adlandırdığımız 70 dairelik projeyi ise 2016'da tamamlamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. Projelerinin yüzde 70'inin konut ağırlıklı olduğunu kaydeden Kızılay, 16 mağaza ile 100 ofisi bulunan bir iş merkezi inşa ettiklerini ve bu yılın sonuna kadar projeyi tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arslanlar Grubu konut ve AVM’den sonra Bursa Mudanya’da otel inşa edecek!
  • 26.07.2013 15:06

Arslanlar Grubu konut ve AVM’den sonra Bursa Mudanya’da otel inşa edecek!

Bursa'da ağırlıklı olarak konut ve alışveriş merkezi projelerine imza atan Arsla ...