maritbet girişmaritbet
Artofis Mobilya Masachi markasıyla büyüyecek!

Artofis Mobilya Masachi markasıyla büyüyecek!

Marka şehir Bursa'da, ofis mobilyası üretiminde yarattığı model ve tasarımlarla adını duyuran Artofis Mobilya AŞ, 'Masachi' markasıyla sektöründe hem iç, hem de dış pazarda dikkat çekiyor

Marka şehir Bursa'da, ofis mobilyası üretiminde yarattığı model ve tasarımlarla adını duyuran Artofis Mobilya AŞ, 'Masachi' markasıyla sektöründe hem iç, hem de dış pazarda dikkat çekiyor.

Masachi, geçtiğimiz günlerde Çin'in Guangzhou kentinde düzenlenen ve ulusal olarak Türkiye'den 22 firmanın katıldığı dünyanın en önemli sektörel fuarı olan CIFF 2013'te başarılı bir tanıtım gerçekleştirdi. Fuarın, sektörleri açısından da önemli olduğuna dikkat çeken Masachi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan İşbaşaran, fuarda birçok alıcıyla görüşme imkanı bulduklarını, diğer firmaların da hem kendilerini, hem de temsil ettikleri sektörlerini en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulduklarını söyledi. İşbaşaran, "Hindistan, Suudi Arabistan, Mısır, İsrail, Cezayir, Rusya, Fransa, B.A.E, Kuveyt, Katar gibi 20 ülkeden, ofis mobilyası ticareti konusunda çalışan 42 firma ile görüşmelerde bulunduk" diye konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artofis Mobilya Masachi markasıyla büyüyecek!
  • 27.04.2013 10:08

Artofis Mobilya Masachi markasıyla büyüyecek!

Marka şehir Bursa'da, ofis mobilyası üretiminde yarattığı model ve tasarımlarla ...