maritbet girişmaritbet
Asalpaslanlar Yapı yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Asalpaslanlar Yapı yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Bursa inşaat sektörünün malzeme ihtiyacının yüzde 90’ını karşıladıklarını belirten Asalpaslanlar Yapı Malzemeleri Şirket Genel Müdürü Kubilay Alpaslan, bu yıl yüzde 10 civarında büyüme hedeflediklerini söyledi

Bursa inşaat sektörünün malzeme ihtiyacının yüzde 90'ını karşıladıklarını belirten Asalpaslanlar Yapı Malzemeleri Şirket Genel Müdürü Kubilay Alpaslan, bu yıl yüzde 10 civarında büyüme hedeflediklerini söyledi. Alpaslan, Bursa ve Güney Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmalarının müşterilerinin farklı illerdeki projelerine de ürün tedariki sağladığını ifade etti. Alpaslan, 20'si idari personel olmak üzere sahada 33 kişilik bir ekip ile hizmet verdiklerini ve inşaat alanında ise 250-300 arası çalışana sahip olduklarını kaydetti.

Müşteri portföyü bazında değerlendirme yapıldığında ürün tedariklerinin yüzde 75'inin konut alanı ağırlıklı olduğunu ifade eden Kubilay Alpaslan, “2012 yılının ilk yarısı güzeldi fakat ikinci yarı epey sancılı geçti. Bunun en temel sebebi firmaların detaylı hesap yapmadan hareket etmesi oldu. Bu yılın ilk dört ayı ise geçtiğimiz yılın ilk aylarına göre daha iyi geçti” dedi. 2012'yi yüzde 4'lük büyüme ile kapattıklarını anlatan Alpaslan, “Bu yıl yüzde 10'luk büyüme hedefliyoruz. Malzeme tedariki konusunda devlet işlerinde Bursa'nın yüzde 90'ının ihtiyacını biz karşılıyoruz. Özel sektöre verdiğimiz mallarla büyüme hedefimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Danışmanlık hizmeti veriyor

İnşaat sektöründeki gelişmelerin ekonominin diğer bütün dinamiklerini etkilediğini dile getiren Kubilay Alpaslan, son yıllarda özellikle Bursa'da önemli projelerin faaliyete geçirildiğini dile getirdi. Sosyal konut projelerinin hayata geçmesiyle birlikte yapı malzemeleri sektöründe yoğunluğun artmaya başladığını ifade eden Alpaslan, “Kentimizde yapı malzeme sektörü de son dönemde kendisini geliştirdi. Müşterilerimiz artık ihtiyacı olan her ürünü tek bir elden temin edebiliyor. Bizler müşterilerimize artık sadece malzeme temini yapmıyoruz, aynı zamanda doğru malzeme kullanımı konusunda da danışmanlık hizmeti sunuyoruz” şeklinde konuştu. Ana kalem ürünlerinin 200'ü geçtiğini kaydeden Alpaslan, temelden çatıya kadar bir inşaat için gerekli olacak pek çok markanın bayiliğini yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asalpaslanlar Yapı yüzde 10 büyüme hedefliyor!
  • 06.08.2013 08:10

Asalpaslanlar Yapı yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Bursa inşaat sektörünün malzeme ihtiyacının yüzde 90’ını karşıladıklarını belirt ...