maritbet girişmaritbet
Aykutsan, 60 dönümlük arazisini oluklu yatırımına dahil edecek!

Aykutsan, 60 dönümlük arazisini oluklu yatırımına dahil edecek!

Aydın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki faaliyetleriyle sektöre hizmet veren Aykutsan, halihazırda bulunan 60 dönümlük arazisini, 2013’te oluklu yatırımına dahil edecek

 

Aydın Organize Sanayi Bölgesi'ndeki faaliyetleriyle sektöre hizmet veren Aykutsan, halihazırda bulunan 60 dönümlük arazisini, 2013'te oluklu yatırımına dahil edecek. Bölgenin oluklu mukavva ihtiyacının karşılanması amacıyla kurulduklarını belirten Aykutsan Ambalaj Genel Müdürü Serdar Yeşildağ, “Oluklu mukavva kullanımının gereksinim duyduğu ambalaj ürünlerini üretmek için misyonumuzu ortaya koyan kuruluşumuz, Aydın'ın ilk organize sanayi bölgesi olan Aydın Umurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde 1998 yılında kuruldu.
 
Müşteri odaklı çalışan firmamız, güçlü Ar-Ge ekibiyle pazarın önemli aktörleri arasında gösteriliyor” diye konuştu. Firmalarının son dönem yatırımları hakkında da bilgi veren Yeşildağ, “2008 yılında yapılan yatırım projesi ile 2.5 metrelik oluklu makinesi aldık. Ayrıca aynı OSB'de 60 dönümlük arazi satın alarak, burayı oluklu yatırımına hazır hale getirdik. Bu yatırımın 2013 yılı içinde devreye almayı planlıyoruz. Böylelikle üretim verimliği, çok daha hızlı servis, ayrıca kalitede iyileşmeler gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Yüksek kaliteli flekso baskılı standart kutular, otomatik dolum hatları için tavalar, ayrıca gıda sektöründe pizza kutuları, donmuş gıdalar için özel kutuların üretimini ve satışını yaptıklarını anlatan Yeşildağ, “Firmamızda ambalaj mühendisliği ve tasarım çalışmaları için müşteri hizmet birimi de bulunuyor” şeklinde bilgi verdi. Aykutsan'ın üretiminin yüzde 20 ‘sini ihraç ettiğini anlatan Yeşildağ, özellikle Avrupa ülkeleri odaklı çalıştıklarını söyledi. Yeşildağ, “Üretimimizin 10 bin tonunu ise iç piyasada değerlendiriyoruz. 2010 yılı ve sonrasında yapılan yapısal değişikliklerle Coca-cola, Konya Şeker Torku, Moova Süt, Ve-ge Kağıt, Viking Kimya gibi müşterilerimize hizmet vermeye başladık ”şeklinde konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aykutsan, 60 dönümlük arazisini oluklu yatırımına dahil edecek!
  • 19.12.2012 11:38

Aykutsan, 60 dönümlük arazisini oluklu yatırımına dahil edecek!

Aydın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki faaliyetleriyle sektöre hizmet veren Aykutsa ...