maritbet girişmaritbet
Baumega Yapı Market Kayseri’de yeni şube açtı!

Baumega Yapı Market Kayseri’de yeni şube açtı!

Kayseri’de bu yılın ilk çeyreğinde açılısı yapılan ilk endüstriyel yapı market olan Baumega, Kayseri’nin yanı sıra çevre illere de hizmet verecek ve örnek olacak bir projeyi müşterilerine sundu

Kayseri'de bu yılın ilk çeyreğinde açılısı yapılan ilk endüstriyel yapı market olan Baumega, Kayseri'nin yanı sıra çevre illere de hizmet verecek ve örnek olacak bir projeyi müşterilerine sundu.

Baumega'nın temellerinin 1981 yılında teknik hırdavat malzemelerinin satışıyla atıldığını belirten Ünsallar Hırdavat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünsal, “Firma olarak sektörlerin ihtiyaçlarını gözeterek ve sürekli değişen ürün yelpazeleriyle Baumega Endüstriyel Yapı Market adıyla ticaretimize karar verdik. Baumega endüstriyel yapı market, bilinen yapı market formlarından farklı olarak bireysel ve kurumsal olarak hizmet verecek ve endüstriyel alanda Kayseri'de bir ilk olacak şekilde tasarlandı” dedi.

60 binin üzerinde ürün çeşidine sahip olduklarının bilgisini veren Ünsal, bunların içinde hırdavat grupları, elektrikli ve mekanik el aletleri, iş güvenliği malzemeleri, yapı kimyasalları, endüstriyel yapı malzeme ve makineleri, kaldırma ekipmanları, inşaat sektörünün bütün malzeme grupları, çemberleme-bağlama malzemeleri, ofis-kırtasiye gibi ürünlerin yer aldığını bildirdi. Ünsal, inşaat sektörü ağırlıklı olmak üzere demir-çelik, hidroelektrik ve termik santraller ve her türlü fabrikaya hizmet verdiklerini söyledi.

Firma olarak müşteri ilişkilerine her zaman önem verdiklerini ifade eden Ünsal, “Her zaman özel olarak görevlendirilmiş, ürün ve hizmet uzmanlıkları olan eğitimli ve dinamik müşteri temsilcilerimizle her noktaya ulaşıyoruz. Standart ürün paketleri ve hizmet paketleri sunmanın çok ötesinde müşteriye özel tasarlanmış ürün ve hizmet çözümleri de sunuyoruz. Aktif danışma hatları ve market içinde müşterilerin sorun ve ihtiyaçlarına acil çözümler üretebilecek profesyonel kurumsal danışmanlarımız da bulunuyor. İhtiyacın tespiti ile başlayan ancak mal teslimi ile bitmeyen, sürekli müşteri destek sistemimizle müşterilerimizin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Müşterilerin tamamına yeterli zaman ayırabilmek adına Baumega bünyesindeki kurumsal müşteri danışmanı sistemini kurarak müşterilerine kendi danışmanlarına istedikleri zaman ulaşabilme imkanı sağladıklarını kaydeden Mahmut Ünsal, bu çalışmaları yaparken sürekliliği sağlamak adına geleneksel yöntemleri kullanmak yerine profesyonel danışmanlık hizmeti veren firmalarla çalıştıklarını ifade etti. Ünsal, “Kullandığımız sistemleri kökten değiştirerek bugün bir çok firmanın tercih ettiği ERP programını ihtiyaçlarımıza ve kurumsallığa uygun olarak tasarladık. Her türlü detayı düşünerek tamamladığımız yapı marketimizde halkla ilişkiler, satış, bilgi işlem gibi tüm birimleri oluşturarak, mal kabulünden malın müşteriye ulaşmasına kadar yazılı kayıtlı süreçleri takip ederek ve kontrolünü sağlayarak en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Mahmut Ünsal, yatırımlarının sadece Kayseri için değil çevre illerden gelecek müşterilerle de sektörde hareketlilik oluşturacağına inandığını söyledi. Ünsal, 2014 sonuna kadar iki şube daha açmayı hedeflediklerini söyledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baumega Yapı Market Kayseri’de yeni şube açtı!
  • 29.08.2013 09:20

Baumega Yapı Market Kayseri’de yeni şube açtı!

Kayseri’de bu yılın ilk çeyreğinde açılısı yapılan ilk endüstriyel yapı market o ...