maritbet girişmaritbet
Bayık Demir, yeni tesisleri ile ürün çeşitliliğini artıracak!

Bayık Demir, yeni tesisleri ile ürün çeşitliliğini artıracak!

Bayık Demir, soğuk rulo saclar için boy kesme, soğuk-sıcak rulo saclar içinse dilme hattını ise 3 ay içerisinde devreye alarak ürün çeşitliliğini artırmayı planlıyor

Konya'da 70 bin metrekarelik alanda "Yassı Çelik Servis Merkezi ve Boru profil Endüstrisi" tesisinin Sıcak Rulo Saclar için Boy Kesme Hattı ile hizmet verecek Çelik Servis Merkezi'ni 2011 yılında hizmete açan Bayık Demir, soğuk rulo saclar için boy kesme, soğuk-sıcak rulo saclar içinse dilme hattını ise 3 ay içerisinde devreye alarak ürün çeşitliliğini artırmayı planlıyor. Demir çelik sektöründe kullanılan bütün ürünlerin faaliyet alanlarına girdiğini belirten Bayık Demir Çelik Genel Müdürü Hüseyin Bayık, "Sıcak ve soğuk yassı çelik mamülleri, ithal ve yerli hadde mamülleri, profil ve boru çeşitleri, galvanizli sac çeşitleri, trapez sac çeşitleri, inşaat demiri ve çelik hasır, transmisyon mil çeşitleri bizim ticaretini yaptığımız ürünlerden bazıları. Zengin ürün çeşitliliğimiz ile müşterilerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz"dedi.

2010 yılında start verdikleri "Yassı Çelik Servis Merkezi ve Boru- Profil Endüstrisi" yatırımlarında sona doğru yaklaştıklarını belirten Bayık, "Bu yatırımımız 5 yıllık bir zaman dilimini kapsıyor. Bu yıl çelik servis merkezi ile ilgili yıllık 500 bin ton sac işleyebilecek makine parkuru ve altyapıyı tamamlamış bulunuyoruz. Çelik Servis Merkezi'miz 2011 yılı haziran ayı itibariyle hizmete açıldı ve son teknoloji makinelerle Sıcak Rulo Saclar için Boy Kesme Hattıyla hizmet vermeyi sürdürüyor.Son teknolojiden oluşan makinelerle kurulumuna başladığımız Soğuk Rulo Saclar için Boy Kesme; Soğuk-Sıcak Rulo Saclar içinse Dilme Hattı'nı önümüzdeki 3 ay içerisinde devreye alıp ürün çeşitliliğini artırmayı planlıyoruz. 2012 yılında yassı çelik servis merkezimizde gerçekleştirdiğimiz üretim miktarı 100 bin ton seviyelerindeydi. Boruprofil ve hadde ürünlerinde de yaklaşık 50 bin tonluk bir ticaretimiz gerçekleşmiştir" şeklinde konuştu.

Kuzey Afrika'ya ihracat ağı kuracağız

Yeni yatırımlarına paralel olarak dış ticaret altyapılarını da tamamladıklarını vurgulayan Bayık, "Mersin Limanı'nı kullanarak özellikle Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan bir ihracat ağı kurmayı hedefliyoruz. Karadeniz Ereğli'de bir depo, İskenderun bölgesinde bir depo olmak kaydıyla yeni şubelerimiz için çalışmalarımız başladı. 2014 yılında Türkiye'nin her tarafına daha rahat ulaşmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı. Tamamen yassı çelik üzerine plan ve programlarını yaptıklarını belirten Bayık, "Mutlaka yeni ürün ve çeşitlilik olacaktır. 2014 yılında olağanüstü çeşitliliği sağlayacak bir plan içerisindeyiz" dedi.

Tüm talepleri karşılıyoruz

Bayık Demir Çelik Genel Müdürü Hüseyin Bayık, "Zengin ürün çeşitliliğimiz ile müşterilerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 2014 yılında olağanüstü çeşitliliği sağlayacak  bir plan içerisindeyiz" dedi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konya Karatay'da obruk gölü manzaralı "kervansaray otel"
  • 10.05.2024 15:30

Konya Karatay'da obruk gölü manzaralı "kervansaray otel"

Konya'da restorasyonu tamamlanan Kızören Obruğu'nun yanındaki Selçuklu dönemi es ...

Bakan Kurum, Konya'da vatandaşlarla bayramlaştı
  • 02.05.2022 12:40

Bakan Kurum, Konya'da vatandaşlarla bayramlaştı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namaz ...

Avrupa'nın en büyük güneş enerjisi santrali Konya'da açılacak!
  • 18.04.2022 12:16

Avrupa'nın en büyük güneş enerjisi santrali Konya'da açılacak!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kalyoncu, Konya Karapınar'da hayata geçird ...

İşte Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş santrali!
  • 11.04.2022 15:31

İşte Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş santrali!

Konya'da yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi san ...

Bakan Kurum: "Ülkemizin çıkarlarını gözeten yenilikçi hiçbir adımdan geri durmayacağız"
  • 21.02.2022 17:49

Bakan Kurum: "Ülkemizin çıkarlarını gözeten yenilikçi hiçbir adımdan geri durmayacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Selçuklu Kongre Merke ...

"Nostaljik Tramvay Kafe" müşterilerini zamanda yolculuğa çıkarıyor
  • 16.09.2021 13:26

"Nostaljik Tramvay Kafe" müşterilerini zamanda yolculuğa çıkarıyor

Konya'da çeyrek asır önce ulaşım amacıyla kullanılan nostaljik tramvay, yap ...