maritbet girişmaritbet
Bodrum’da 25. mağazasını hizmete açtı

Bodrum’da 25. mağazasını hizmete açtı

Klasik ve modern çizgileri kendine özgü tasarımlarıyla başarılı bir şekilde birleştiren İder Mobilya Bodrum’daki ilk mağazasını hizmete açtı

Mobilya sektöründe, 30 yıllık deneyimiyle yer alan İder Mobilya, modern ve özgün tasarım anlayışıyla mağazalaşma sürecini hız kesmeden sürdürüyor… Klasik ve modern çizgileri kendine özgü tasarımlarıyla başarılı bir şekilde birleştiren İder Mobilya Bodrum'daki ilk  mağazasını hizmete açtı. Müşterilerine her geçen yıl daha geniş bir lokasyondan ulaşan marka, Bodrum mağazasıyla 25. mağaza sayısına ulaştı.

Yıl sonuna kadar % 30 büyüme bekleniyor!

30 yıllık deneyimi ve 65 milyon lira cirosuyla, sektörde güçlü bir konumda yer alan İder Mobilya, bu yıl bir önceki yıla göre %20 büyüme payıyla dikkat çekiyor. 

İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı “Mobilya sektörü Türkiye'de her yıl büyüme gösteren sektörlerin başında geliyor. Ülkemizde dünya ile rekabet edebilecek standartlara sahip tesisler, üretim olanakları, satış noktaları, istihdam ve ihracat rakamlarıyla mobilya sektörü gelişmesini sürdürecektir. İder Mobilya ise uzun yılların vermiş olduğu deneyimiyle sektörde yer alan bir marka olarak, yurt içi ve yurt dışında açacağı yeni mağazalarla ve yatırımlarla birlikte daha da büyüyecektir. 

2014 yılına ciro bazında baktığımızda ise İder Mobilya olarak yıl sonuna kadar en az %30 büyüme bekliyoruz.” dedi.

Mağaza açılışları devam edecek 

Modern tasarımlarını ve kalitesini her yere taşıma hedefinde olan İder Mobilya, İstanbul Avcılar'daki mağazasını da yakında hizmete açmayı planlıyor. Yıl sonuna kadar yurt içinde yeni mağaza ve şube açma hedefiyle öne çıkan İder Mobilya, yalnızca markanın değil, mobilya sektörünün gelişimine de olumlu katkı sağlıyor.  
Müşterilerin modern ve kullanışlı mobilya kadar, cazip fiyatlı ürünlere de ihtiyaç duyduğunu düşüncesiyle hareket eden İder Mobilya'da; modern tarzda yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı, baza, yatak, ev aksesuarları ve tamamlayıcı ürünlerden oluşan zengin bir çeşitlilik sunuluyor… 

www.idermobilya.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum’da 25. mağazasını hizmete açtı
  • 03.10.2014 10:02

Bodrum’da 25. mağazasını hizmete açtı

Klasik ve modern çizgileri kendine özgü tasarımlarıyla başarılı bir şekilde birl ...