maritbet girişmaritbet
Bostik Türkiye Paris'te ödüllendirildi

Bostik Türkiye Paris'te ödüllendirildi

Bostik Global İnovasyon Fuarı'nda 'Seçkin Satış Ödülü' aldı

Global yapıştırıcı lideri  Bostik Türkiye, her yıl düzenlediği 'Global İnovasyon Forum'da 'Seçkin Satış Ödülü'ne layık görüldü. 50 ülkeden katılımın olduğu Paris'teki ödül töreninde 2013'te yüzde 30'luk ciro artışı ile ödülü almaya hak kazandı. Başarıya giden yolun inovasyondan geçtiğine inanan Bostik, bu doğrultuyla her yıl düzenlediği forum kapsamında yenilikçi teknolojileri, sistemleri ve ürünleri paylaşarak bunların global anlamda tüm Bostik birimlerine adaptasyonunu sağlanmasını hedefliyor. Forum kapsamında dünya çapında Bostik firmalar arasında farklı kategorilerde ödüller de veriyor. Bu sene de 05-06 Kasım 2013 tarihlerinde 50 ülkeden 150 kişinin katılımıyla Paris'te düzenlenen Global İnovasyon Forum kapsamında verilen ödüllerden 'Seçkin Satış Ödülünü' Bostik Türkiye kazandı.  Dünyada hızlı büyüyen birçok ülkenin aday olduğu bu ödülü Türkiye'nin almış olmasında yüzde 30 oranında ciro artışının yanı sıra, bu gelişimin özellikle yenilikçi ürün gruplarında gerçekleşmesi önemli bir kriter oldu. Diğer bir deyişle, sadece nicelik olarak değil, nitelik olarak da gelişim kaydederek toplam satış kalitesinin artırılması önemli bir rol oynadı.

Ayrıca Bostik Türkiye'nin dünya çapında öncülük ettiği, 08 Ocak 2014 tarihinde İstanbul Hilton Oteli'nde Su Yalıtım sektörünün 50 önemli paydaşının katılımıyla yapılacak olan Poliüretan Esaslı BoscoPur Sistemleri lansmanı yapılacak. Etkinlik kapsamında diğer ülkelere tanıtılmış ve özellikle geniş terasların su yalıtımı için geliştirilmiş, hızla gelişmekte olan ülkelerde büyük ilgi gören ETA sertifikalı, '25 yıl garantili' sistem tanıtılacak.

Gerek satış kalitesini geliştirmede kaydettiği başarı, gerekse yeni teknolojilere öncülük etmesi Bostik Türkiye'nin grup içindeki ağırlığını giderek artırıyor.

Yorum Yaz