maritbet girişmaritbet
Boydak Holding mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı

Boydak Holding mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı

Tüm Türkiye’de yaygın mağazacılık faaliyetleriyle hizmet veren Boydak Holding mobilya markaları, 2 günde 4 mağaza açtı

Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye'de İstikbal ve Bellona olmak üzere 4 mağazasını faaliyete sokan Boydak Holding mobilya markaları, mağazalaşma atağına hız kesmeden devam ediyor.

Tüm Türkiye'de yaygın mağazacılık faaliyetleriyle hizmet veren Boydak Holding mobilya markaları, 2 günde 4 mağaza açtı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve üst düzey katılımıyla gerçekleşen açılışlarda ev modasının öncü markaları tüketiciyle buluştu. Osmaniye merkezde 2.400 metrekare Bellona mağazası ve Hatay Dörtyol'da 3.900 metrekare, Mersin merkezde 1.250 metrekare ve Adana Ceyhan'da 3.700 metrekare üzerine kurulan İstikbal mağazaları yüzlerce ürünü bünyesinde barındıran ürün gamıyla tüketiciye hizmet verecek.

Boydak Holding mobilya markaları olarak tüm mağazaları kurumsal yapıya uygun olarak ve titizlikle kurduklarını belirten Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, “Kurumsal yapımız içerisinde her detayda olduğu gibi mağazacılık anlayışımızdan da hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Amacımız tüketicilerimize kusursuz hizmet vermek. Türkiye'de ve dünyada bu amaç doğrultusunda yoluna devam eden ender şirketlerden olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Boydak Holding mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı
  • 19.11.2013 14:57

Boydak Holding mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı

Tüm Türkiye’de yaygın mağazacılık faaliyetleriyle hizmet veren Boydak Holding mo ...