maritbet girişmaritbet
Boyteks'in yeni ürünü kokulu halı oldu!

Boyteks'in yeni ürünü kokulu halı oldu!

Sadece Türkiye’de değil dünya çapında yatak kumaşı ve döşemelik kumaş ürünleri ile tanınan Boyteks, halı sektöründe de emin adımlarla ilerliyor

Sadece Türkiye'de değil dünya çapında yatak kumaşı ve döşemelik kumaş ürünleri ile tanınan Boyteks, halı sektöründe de emin adımlarla ilerliyor. Üretime 2011 yılında başlayan Boyteks Halı, Türkiye mobilya pazarının en önemli oyuncularından Bellona ve İstikbal'in ana tedarikçisi konumunda bulunuyor. Sadece yurtiçi operasyonu ile sınırlı kalmayan Boyteks Halı, yurt dışında da ilk atağını Çin ihracatı ile yapmış durumda.  Uzman Ar-Ge ekibiyle yenilikleri yakından takip eden ve sektörde öncü olmak isteyen Boyteks Halı, standart akrilik, yün ve polipropilen halıların yanında farklı kalitelerde shaggy halı üretimi de yapıyor. Dünya halı üreticileri arasında sesini duyurmak isteyen ve dünya markası olmak hedefiyle yoluna devam eden firma, yenilikçiliği ile de son dönemde adından sıkça bahsettirecek girişimlerde bulunuyor.

Boyteks Genel Müdürü Mustafa Yıldırım, halı sektörüne girdikleri günden beri inovasyonu ele aldıklarını söyledi. Yıldırım, bu amaçla mikrokapsül teknolojisini kullanarak, kokulu halı ürettiğini açıkladı. Yıldırım, “Boyteks Ar-Ge departmanının daha ferah bir yaşam alanı sunmak adına mikrokapsül teknolojisi ile ürettiği kokulu halılar; lavanta, gül, çikolata ve çilek  gibi hoş kokuları evlere taşıyor. Boyteks Halı olarak; bir halıdan daha fazlasını nasıl tüketicilere kazandırabiliriz sorusunu her gün kendimize sorduk. Bu amaçla Ar-Ge ekibimiz ile daha önce yatak kumaşı ve döşemelik kumaşlarda kullandığımız kokulu mikrokapsül teknolojisini halılarımıza taşıdık. Örneğin gingseng bitkisinin verdiği rahatlık ve canlandırma özelliklerini, kokusu ile birlikte halılarımızda kullanmaya başladık. Yine tropik bir bitki olan ylang ylnag'ın o eşsiz kokusunu ve özelliklerini halılarımızda aktardık. Bu uygulamalarızla sektörde bir yeniliğe imza attık” açıklamasını yapı.

“Sektöre beş  yenilik getirdik”

Kokulu mikrokapsüllerin en son geliştirdikleri ürün olduğunu ama daha öncesinde sektöre beş yeniliği daha kazandırdıklarını da belirten Yıldırım, “Oxygen Plus özelliğimiz ile halılarımız yaymış olduğu negatif iyonlar sayesinde bulunduğu ortamda, havadaki oksijen konsantrasyonunun artmasına yardımcı oluyor. Bu sayede yorgunluk, baş ağrısı, uykusuzluk gibi çağımızın odak hastalıklarını en aza indirme iddiasındayız” diye konuştu. Halılarındaki Triple Fresh özelliği ile de kötü kokuların halıda barınmadığını sözlerine ekleyen Yıldırım, “Bu ürün parçalanarak ortamın havasının temizlenmesini sağlıyor. Kumaşlarımızda da kullandığımız Ametist özelliğimiz ise vücuttaki negatif enerjinin alınmasını sağlama iddiasında. Stressfree özellikli halılarımız ise yoğun tempoda ve stresli bir günün sonunda biriktirmiş olduğunuz statik elektriği atmanıza yardımcı oluyor. Bir diğer yeniliğimiz ise Probiyotik özellikli anti-bakteriyel halılar. Bu halılarımız zararlı bakterileri yok ederek, daha sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor” dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Boyteks'in yeni ürünü kokulu halı oldu!
  • 09.05.2013 10:18

Boyteks'in yeni ürünü kokulu halı oldu!

Sadece Türkiye’de değil dünya çapında yatak kumaşı ve döşemelik kumaş ürünleri i ...