maritbet girişmaritbet
Burgan Leasing 2013 yılında yeni şubeler açacak!

Burgan Leasing 2013 yılında yeni şubeler açacak!

Burgan Leasing GM Akpınar, 2012'de sektör hacim olarak yüzde 10, sözleşme adedi bazında ise yüzde 21 büyürken, firma olarak hacimde yüzde 13, adetsel olarak yüzde 55 oranında büyüdüklerine dikkat çekti

Burgan Leasing GM Akpınar, 2012'de sektör hacim olarak yüzde 10, sözleşme adedi bazında ise yüzde 21 büyürken, firma olarak hacimde yüzde 13, adetsel olarak yüzde 55 oranında büyüdüklerine dikkat çekti.

Son dört yıldır sektörden daha hızlı büyüyen leasing firmalarından biri olduklarının altını çizen Burgan Leasing Genel Müdürü Cüneyt Akpınar, 2012'de sektör hacim olarak yüzde 10, sözleşme adedi bazında ise yüzde 21 büyürken, firma olarak hacimde yüzde 13, adetsel olarak yüzde 55 oranında büyüdüklerine dikkat çekti. Adet olarak elde ettikleri büyümenin, 2012'de ağırlıklı olarak tüm Türkiye genelinde küçük ve orta ölçekli firmaların yatırımlarını finanse ettiklerinin bir göstergesi olduğunu ifade eden Akpınar, bunu yaparken öncelikle hızlı ve kaliteli hizmete odaklandıklarını ve 2011'de başlattıkları teknolojik altyapı yatırımlarını 2012'de bitirdiklerini söyledi. Bu yıl işlem hacimlerini iki katına çıkarmayı planladıklarını vurgulayan Akpınar, yeni hissedarlarından aldıkları güç ve yeni kanunla gelen yeni ürünlerle bu hedeflerine ulaşacakları inancında olduklarını iletti.

1994'ten beri finansal kiralama hizmeti veren bir firma olduklarını ve geçtiğimiz yıl ortaklık yapıları ile isimlerinin değiştiğini açıklayan Cüneyt Akpınar, artık yüzde 100 Kuveyt sermayeli Burgan Bank iştiraki olarak faaliyet gösterdiklerini aktardı. Yeni ana hissedarları Burgan Bank'ın Kuveyt merkezli olduğunu ve Cezayir, Irak, Ürdün ve Tunus'ta bankacılık yaptığını söyleyen Akpınar, MENA Bölgesi'nde (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) güçlü bir konumda bulunduğunu kaydetti. Yeni yasa sayesinde müşterilerine sat-geri kirala, yazılım leasingi gibi ürünleri de sunmaya başladıklarının bilgisini veren Akpınar, son iki yıldır genel merkezleri dışında şubeler açarak büyümeye odaklandıklarını belirterek, “Bu yıl Kozyatağı, İzmir ve Bursa'da yeni şubeler açacağız ve Türkiye genelinde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burgan Leasing 2013 yılında yeni şubeler açacak!
  • 02.04.2013 11:21

Burgan Leasing 2013 yılında yeni şubeler açacak!

Burgan Leasing GM Akpınar, 2012'de sektör hacim olarak yüzde 10, sözleşme adedi ...