maritbet girişmaritbet
Bürosit Mobilya, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi almaya hak kazandı!

Bürosit Mobilya, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi almaya hak kazandı!

Bürosit, 2012 yılında Tuvnord’un denetim kuruluşunun gerçekleştirdiği denetim sonrasında “ISO10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetlerin Yönetimi Standart Belgesi”ni almaya hak kazandı

 

Ermetal Şirketler Grubu'nun bir üyesi olan ve çalışma koltukları, kanepe ve ofis mobilyaları olmak üzere toplam üç alanda üretim yapan Bürosit, 2012 yılında Tuvnord'un denetim kuruluşunun gerçekleştirdiği denetim sonrasında “ISO10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetlerin Yönetimi Standart Belgesi”ni almaya hak kazandı. Ofis koltukları denilince ilk akla gelen kuruluşlardan biri olduklarını ve bu belge ile müşteri memnuniyetini esas alan bir denetim şekline kavuştuklarını anlatan Ermetal Şirketler Grubu CEO'su Yesari Süalp, “Bürosit, Tuvnord'ın denetim kuruluşunun gerçekleştirdiği denetim sonrasında ISO10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetlerin Yönetimi Standart Belgesi'ni almaya hak kazandı. Firmamız bu belge ile şikayetlerin en hızlı şekilde cevaplanması ve sonuca ulaştırılması için şirket politikalarının yanı sıra yasal ve mevzuata dayalı şartlar ve uygulamalar çerçevesinde tüm müşterilerine uygulanabilir çözümler sunmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya ve haklarını her zaman korumaya özen göstermeye devam edeceğini taahhüt etmiştir” diye konuştu.
 
2012'yi yüzde 13 büyümeyle noktaladı
 
2012'de öncelikleri arasında yer alan ofisin her alanında var olmak hedefine ulaştıklarını söyleyen Süalp, tasarımdan projelendirmeye kadar anahtar teslim projelere imza atabilecek duruma geldiklerini ve bu kapsamda birçok proje gerçekleştirdiklerini belirtti. Yeni projeler kapsamında son bir yıl içinde 120 bin euro'luk makine yatırımı yaptıklarını kaydeden Süalp, “Yeni yatırımlarla yüzde 13 büyüme oranına ulaştığımız 2012 yılını yaklaşık 36 milyon TL ciro ile kapattık. Özellikle ofis mobilyaları alanında da üretime başlamamızla birlikte iddialı büyük projelere teklif verebilecek ve süreçlere katılabilecek konuma geldik. Bu yıl devreye alacağımız yeni ürünlerimizle ofis mobilyasında ciromuzu ve kapasitemizi artıracağız” dedi. 2013 hedeflerinin yüzde 10 ila 15 büyüme olduğunu ifade eden Süalp, üretimde kaliteyi ve hızı artıracak otomasyona yönelik yatırımlarının ise hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. İhracat çalışmalarına değinen Süalp, 2012'de üretimin yüzde 40'ını ihraç ettiklerini söyledi. Almanya başka olmak üzere Hollanda, Azerbaycan, Gürcistan ve Kenya'nın yurtdışı pazar ülkeleri arasında yer aldığını dile getiren Süalp, geçtiğimiz yıl Hollanda ve Belçika'ya ilk parti ürünlerini gönderdiklerini, ayrıca Suudi Arabistan ile de görüşmelerinin sürdüğünü anlattı.
 
Mobilya ürünlerini de test eder hale gelecek
 
Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi veren Yesari Süalp, Ar-Ge merkezlerindeki test laboratuvarını yaklaşık 500 bin euro'luk yatırımla modernize ettiklerini belirtti. Ar-Ge için Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) projesini TÜBİTAK'a kabul ettirdiklerinin altını çizen Süalp, test cihazları ile ilgili laboratuvarlarını yeni ürün şartları ve kalite beklentisine uygun bir şekilde revize ettiklerini vurguladı. 60 kişilik bir Ar-Ge ekibi ile çalıştıklarını ifade eden Süalp, önümüzdeki dönemde koltuk ve kanepe ürünlerinin yanı sıra mobilya ürünlerini de test eder hale geleceklerini kaydetti. Bürosit olarak Türkiye'nin en yenilikçi patentli proje ve teknolojilerinin ilk kez sergilendiği İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 1. İnovasyon Türkiye Fuarı'na katıldıklarının da altını çizen Süalp, geliştirdikleri Enpedal ve Banzai ürünlerinin beğeni topladığına değindi. Ermetal Şirketler Grubu hakkında da bilgi veren Süalp, 2012 grup cirosunun 215 milyon TL'si Ermetal Otomotiv'e ait olmak üzere toplam 280 milyon TL olduğunu sözlerine ekledi.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bürosit Mobilya, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi almaya hak kazandı!
  • 09.02.2013 10:06

Bürosit Mobilya, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi almaya hak kazandı!

Bürosit, 2012 yılında Tuvnord’un denetim kuruluşunun gerçekleştirdiği denetim so ...