maritbet girişmaritbet
Caleffi markalı ısıtıcılar E.C.A farkıyla Türkiye’de!

Caleffi markalı ısıtıcılar E.C.A farkıyla Türkiye’de!

E.C.A., merkezi ısıtma sistemi kullanılan projeler için, dünya çapında elli yılı aşkın süredir hidrolik tesisat ürünleri tasarlayan Caleffi firmasının patentli ısı istasyonlarını E.C.A. güvencesi ile kullanıcıyla buluşturuyor

 

E.C.A., merkezi ısıtma sistemi kullanılan projeler için, dünya çapında elli yılı aşkın süredir hidrolik tesisat ürünleri tasarlayan Caleffi firmasının patentli ısı istasyonlarını E.C.A. güvencesi ile kullanıcıyla buluşturuyor.

Enerji verimliliği yasası gereğince, merkezi ısıtma sistemi kullanılan ve enerji giderlerinin paylaşımını gerektiren projeler için E.C.A., dünyaca ünlü İtalyan Caleffi marka Isı İstasyonlarını kullanıcıyla buluşturarak satış, servis ve bakım hizmetlerini üstleniyor. Enerji gider paylaşımlı merkezi ısı sistemi kullanılan yeni nesil binalarda Caleffi Isı İstasyonları, sadece ısıtma değil sıcak kullanım suyu da üretiyor. Kalorimetre cihazlarının kolaylıkla bağlanabildiği Caleffi Isı İstasyonları, dairedeki ısıyı ve sıcak kullanım suyunu tek noktadan kontrol edebilme imkanı sunuyor. Bu sayede kullanılan kadar enerji bedeli hesaplanmasını sağlayarak tasarruf imkanı sunuyor.

Mekanik ve elektronik modelleri olan Caleffi Isı İstasyonlarının mekanik ürünlerin de elektriksiz kullanım imkanı varken, elektronik ürünlerde ise sensörler ile çok daha hassas sabit sıcaklıkta sıcak kullanım suyu sağlanabiliyor. Patentli termostatik devre tasarımı ile kesintisiz ve sabit sıcak su konforu sağlayan Caleffi Isı İstasyonları, su deposu kullanımı gerektirmediğinden kullanım suyunda zararlı bakterilerin üremesini önlüyor. Yüksek kapasitedeki plakalı eşanjör ile kesintisiz sıcak su konforu sunan Caleffi Isı İstasyonları, balans vanaları sayesinde termostatik vanalarda ses oluşumunu engelliyor.

Yüksek, orta ve düşük sıcaklıkta çalışacak şekilde dizayn edilmiş tesisat uygulamalarına mükemmel uyum sağlayan Caleffi Isı İstasyonları, kalitesi ve uzun ömrü ile öne çıkarken yoğuşmalı kazan sistemleri ile optimum çalışıyor. Kompakt ve Modüler yapısı ile sisteme farklı noktalardan bağlanabilen Caleffi Isı İstasyonları, kolay montaj özelliğiyle öne çıkıyor. EC.A. güvencesiyle Caleffi Isı İstasyonları, E.C.A. bayilerinde satışa sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caleffi markalı ısıtıcılar E.C.A farkıyla Türkiye’de!
  • 18.12.2012 10:41

Caleffi markalı ısıtıcılar E.C.A farkıyla Türkiye’de!

E.C.A., merkezi ısıtma sistemi kullanılan projeler için, dünya çapında elli yılı ...