maritbet girişmaritbet
Catoni Kuzey Irak’ta yeni ofis açtı!

Catoni Kuzey Irak’ta yeni ofis açtı!

Catoni Deniz İşleri AŞ, enerji lojistiği alanındaki tecrübesiyle müşterilerine daha etkin hizmetler sunabilmek amacıyla Erbil'de ofis açtı

Catoni Deniz İşleri AŞ, enerji lojistiği alanındaki tecrübesiyle müşterilerine daha etkin hizmetler sunabilmek amacıyla Erbil'de ofis açtı.

Taşımacılık ve lojistik sektörünün önde gelen kuruluşlarından Catoni Deniz İşleri AŞ, enerji lojistiği alanındaki tecrübesiyle müşterilerine daha etkin hizmetler sunabilmek amacıyla Kuzey Irak'ın Erbil kentinde ofis açtı.  Türkiye dışında Bulgaristan, Romanya, Gürcistan ve Azerbaycan ofisleriyle müşterilerine hizmet veren Catoni'nin Kuzey Irak'taki varlığı, şirketin enerji lojistiği alanındaki faaliyetlerine önümüzdeki dönemlerde hız verme hedefinin bir parçasını oluşturuyor. Bölgenin ve Türkiye'nin Irak ile olan ticaret hacminin artma potansiyeline paralel yeni adımlar attıklarını belirten Catoni CEO'su Serdar Ayırtman, “Kuzey Irak'taki ofisimizi özellikle bölgedeki enerji taşımacılığına yönelik olarak kurduk. Bu ofisimiz ile Türk limanlarından bölgeye giden yükleri elleçlemeyi ve ayrıca tüketimin arttığı iç piyasadaki lojistiği sağlamayı hedefliyoruz. Enerji lojistiğinde, Türkiye'de petrol ve doğalgaz arama operasyonlarına çok ciddi katkılarda bulunduk. Bu sektör bizim için stratejik önem arz ediyor. Türkiye bölgenin en büyük enerji tüketicisi ve her gelişmekte olan ülke gibi ciddi enerji bağımlılığı bulunmakta” açıklamalarını yaptı. 

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Catoni Kuzey Irak’ta yeni ofis açtı!
  • 06.07.2013 09:40

Catoni Kuzey Irak’ta yeni ofis açtı!

Catoni Deniz İşleri AŞ, enerji lojistiği alanındaki tecrübesiyle müşterilerine d ...