maritbet girişmaritbet
Çelikyay İnşaat Görükle’de yeni konut projesine başlıyor!

Çelikyay İnşaat Görükle’de yeni konut projesine başlıyor!

Bugüne kadar Görükle'de 200, Özlüce'de 90 ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda 56 dairelik konut inşa eden ayrıca endüstriyel tesis inşasında Erbak&Uludağ İçecek, Tamek Gıda ve Sançim Çimento gibi firmalarla çalışan Çelikyay İnşaat, bu yıl içinde de yeni projelerinin çalışmalarına başladı

Bugüne kadar Görükle'de 200, Özlüce'de 90 ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda 56 dairelik konut inşa eden ayrıca endüstriyel tesis inşasında Erbak&Uludağ İçecek, Tamek Gıda ve Sançim Çimento gibi firmalarla çalışan Çelikyay İnşaat, bu yıl içinde de yeni projelerinin çalışmalarına başladı. Görükle'de 4 bin metrekarelik üç dükkan ve 18 daireden oluşan projenin çalışmasına başlayan firma, Orhangazi ilçesinde 60 dairelik konsept proje için yer arayışına da girdi. Firma, İstanbul Karaköy'de de butik bir otele yönelik olarak fizibilite çalışması yapıyor.

Faaliyetlerine 1992 yılında başlayan Çelikyay İnşaat, 2010 yılından beri üç ortaklı Kızıl-Öz Yapı ile grup şirket olarak çalışıyor. Firma, bir yandan inşaat sektöründe resmi taahhüt işleriyle faaliyetlerine devam ederken, diğer yandan da rotayı endüstriyel tesis ve özel konut projelerine çevirdi. Endüstriyel tesis ve özel konut projelerine eşit derecede ağırlık verdiklerini söyleyen Çelikyay İnşaat Genel Müdürü Onur Çelikyay, bugüne kadar Görükle'de 200, Özlüce'de 90 ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda 56 dairelik konutu bitirdiklerini söyledi. Çelikyay, endüstriyel tesis inşasında da Erbak&Uludağ İçecek, Tamek Gıda,  Kamil Koç, Truva Seyahat, Sançim Çimento ve Shell gibi firmalarla çalıştıklarını belirtti.

Orhangazi'de 60 dairelik proje için yer arıyor

Bu yıl çeşitli taahhüt projelerinde çalıştıklarını kaydeden Onur Çelikyay, Görükle'de 4 bin metrekarelik üç dükkan ve 18 daireden oluşan projenin çalışmalarına başladıklarının bilgisini verdi. Çelikyay, projeyi 15 ayda tamamlamayı hedeflediklerini vurguladı. Orhangazi'de ise 60 dairelik konsept bir proje üzerinde çalıştıklarını ve yer arayışlarının devam ettiğini anlatan Çelikyay, ayrıca İstanbul Karaköy'de butik bir otele yönelik taahhüt işiyle ilgili fizibilite çalışması yaptıklarını anlattı.

Endüstriyel tesislere yönelik devam eden çalışmaları hakkında da bilgi veren Onur Çelikyay, 9 bin metrekarelik içecek tesisisin geçen yıldan devam eden çalışmalarını bu yıl içinde bitirmeye çalışacaklarını ifade etti. Çelikyay, "Bilecik Sançim Çimento Sosyal Tesisleri ile ilgili projeyi ise tamamladık. Ayrıca Mustafakemalpaşa ilçesinde 9 bin metrekarelik yeni bir fabrikanın inşaatına başladık. Sanayi sektörüne yönelik mobilize ekipler kurduk. 25 kişiden oluşan ekibimiz 24 saat içinde üretimi devam eden işletmelerde gerekli imalatları yapacak tecrübeye ve ekipmana sahip" şeklinde konuştu.

Özlüce'de ticari alana yönelik 3 bin metrekarelik arsa yatırımı yaptıklarını da açıklayan Onur Çelikyay, buraya yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alana sahip bir yer inşa edilebileceğini, bölgenin özel branşta hastane ya da poliklinik için uygun olduğunu ve anahtar teslim proje üretmeyi hedeflediklerini vurguladı. Arsa konusunda yaşanan spekülasyonların müteahhitleri etkilediğinin altını çizen Çelikyay, "Şu an sektörde arsadan para kazanma mantığı hakim. Bu nedenle arsa bulmakta zorlanıyoruz. Kayapa ya da Yunuseli gibi merkeze uzak yerlere gitmeye başladık" diye konuştu. Kaliteyi önemseyen firmalarında şirket içi eğitimlere önem verildiğini sözlerine ekleyen Çelikyay, bu konudaki gerekli belgeleri tamamladıklarını vurguladı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çelikyay İnşaat Görükle’de yeni konut projesine başlıyor!
  • 17.07.2013 15:41

Çelikyay İnşaat Görükle’de yeni konut projesine başlıyor!

Bugüne kadar Görükle'de 200, Özlüce'de 90 ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda 56 ...

Çelikyay İnşaat 2013 yılında yap sat şeklinde büyüyecek!
  • 11.01.2013 09:50

Çelikyay İnşaat 2013 yılında yap sat şeklinde büyüyecek!

Çelikyay İnşaat bir yandan inşaat sektöründe resmi taahhüt işleriyle faaliyetler ...

Çelikyay İnşaat, bu yıl yap-sat projelere yöneldi!
  • 08.01.2013 10:56

Çelikyay İnşaat, bu yıl yap-sat projelere yöneldi!

Çelikyay İnşaat bir yandan inşaat sektöründe resmi taahhüt işleriyle faaliyetler ...