maritbet girişmaritbet
Cevizli Köfteci 32 şubeye ulaştı!

Cevizli Köfteci 32 şubeye ulaştı!

Cevizli Köfteci firma sahibi Namık Baydar, evde yaptıkları ve küçük bir tablada sattıkları çiğköftenin bugün elde ettiği başarıda markalaşmanın önemli yer tuttuğunu söyledi

 

Küçük bir tablada çiğköfte satışıyla başlayan Cevizli Köfteci bugün 32 şubeye ve 400 kişilik Cevizli Ekspress restoranıyla Gaziantep'in önemli markalarından biri haline geldi. Marka olmadan büyümenin imkansız olduğunu söyleyen Cevizli Köfteci firma sahibi Namık Baydar, evde yaptıkları ve küçük bir tablada sattıkları çiğköftenin bugün elde ettiği başarıda markalaşmanın önemli yer tuttuğunu söyledi.
 
2001 yılında Cevizli Köfteci adıyla açtıkları ilk işyerinin ardından hızla markalaşma çalışmalarına başladıklarını belirten Baydar, bugün 340 noktada, 32 şubede ve 400 kişilik bir restoranla hizmet verdiklerini söyledi. Cevizli Ekspress adıyla açtıkları yeni restoranlarında 50 farklı çeşitte yemek sunduklarını ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. Gaziantep'te çiğköfte kültürünün yaygın olduğunu ancak kendilerinin cevizle yaptıkları sunumun beğenildiğini söyleyen Baydar, büyüme öykülerini aktardı: “1997 yılında tekstil sektöründe işçi olarak çalışıyordum. Öğle aralarında yaptığı çiğköfteyi satarak bu işe başladım. 4 yıl boyunca bu şekilde satışı sürdürdüm. Bildiğimiz çiğköfteyi farklı baharat ve cevize bulayarak satıyorduk. Bu da ilgi çekti ve işlerimiz giderek büyüdü. 2001 yılında açtığım ilk işyerinde gelen sipariş üzerine üretime yapıyorduk. Bu arada marka olma çalışmalarımıza hız verdik. Bugün geldiğimiz noktada markalaşmanın sonucudur”
 
Şu anda “Cevizli Köfteci” markasıyla Gaziantep'te 340 nokta ve 32 şubeyle üretimini bölgede her kesime tattıran Baydar, “Bugün marka olma konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Bu yolculuğumuzda yaptığımız yatırımlarla hem satış noktalarımızı hem de şube sayılarımızı arttırdık. Gaziantep'te zaten bir köfte kültürü vardı. Ben bu kültürü fast-food ile birleştirerek cevizli köfteyi her kesimin yiyebileceği ürün haline getirdim” diye konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cevizli Köfteci 32 şubeye ulaştı!
  • 20.12.2012 12:23

Cevizli Köfteci 32 şubeye ulaştı!

Cevizli Köfteci firma sahibi Namık Baydar, evde yaptıkları ve küçük bir tablada ...