maritbet girişmaritbet
Creavit'ten su lavaboları alanında yeni tasarımlar getiriyor

Creavit'ten su lavaboları alanında yeni tasarımlar getiriyor

Çanakçılar Şirketler Grubu şirketlerinden Creavit, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesindeki tesisindeki son tasarımını su lavaboları üzerine yaptı

Çanakçılar Şirketler Grubu şirketlerinden Creavit, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesindeki tesisindeki son tasarımını su lavaboları üzerine yaptı. Portekiz'den Çin'e kadar geniş bir coğrafyada 60 ülkeye vitrifiye sağlık gereçleri ihraç eden firma yılda 1.5 milyon adet seramik sağlık gereci üretin firma yılda 1.5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Creavit Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çanakçı, makine parkurundaki son teknoloji yatırımları ile kapasitesini günden güne artıran tesislerinde yılda 30 bin adet banyo mobilyası ürettiklerini belirterek, "1960'lı yıllarda küçük bir atölyede mozaik tuvalet taşı ile başlayan üretimimiz 1980'li yıllarda fabrikasyon bir biçime dönüştü. Vitrifiye seramik sağlık gereçleri üretimini her geçen yıl daha da büyüterek günümüze kadar ulaştık. Fabrikanın da içinde bulunduğu 140 bin metrekarelik açık alan içerisindeki tesisimizde yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiliyor. Zengin ürün yelpazemiz arasında susuz/fotoselli pisuardan, bedensel engelli ürünlere, çocuklar için tasarlanmış özgün ürünlere kadar pek çok akılcı ve yenilikçi ürün bulunuyor" diye konuştu. 

Creavit'in son tasarımının su lavaboları üzerinde gerçekleştiğini kaydeden Çanakçı, "Özgün tasarımlı Creavit su lavabolarıyla banyolara dingin bir hava getirdik, banyoları mutlu ve konforlu yaşam alanlarına dönüştürdük. Tasarım gücü özellikle lavabonun formunda kendini gösteriyor. Creavit Su Lavaboları yalın hatlarıyla zarif, ince, estetik çizgileri ile öne çıkıyor, mobilya ünitesiyle kombinlenen etajerli ve dolap uyumlu su lavaboları, banyodaki dolap ihtiyacını en işlevsel şekilde karşılıyor, dinginlik veren tasarımlarımızla banyonuzun havasını değiştiren bu ürünümüz, konforlu ve rahat kullanımıyla da banyolara nefes aldırıyor. Sudan ilham alan tasarımıyla banyolarınıza şiirsi bir güzellik getiren lavabolarımızın farklı büyüklükteki banyolara ve farklı ihtiyaçlara uygun 60 cm, 80 cm ve 100 cm'lik alternatifleri bulunuyor. Hijyen ve temizlik kolaylığı ile öne çıkan lavabolarımız uygun Creavit armatürlerle muhteşem bir bütünlük oluşturuyor" şeklinde konuştu. 

Çin'de yeni bir showroom açtık 
Vitrifiye seramik sağlık gereçleri sektöründe ulaştıkları büyüklükle Türkiye pazarında ilk 3 firma arasına girdiklerini vurgulayan Çanakçı, "Creavit üretiminin yüzde 40'ını ihraç ediyor. Portekiz'den Çin'e kadar 60 farklı ülkeye kaliteli hizmet ulaştırıp, servis sağlıyoruz. Creavit bünyesinde Amerika'ya da susuz pisuvar konusunda teknik üretim hizmeti veriyoruz. Gökçebey'de ürettiğimiz kaliteli ve seçkin vitrifiye ürünlerimizi dünya ülkelerine pazarlayan firmamız bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Çin'de yeni bir showroom açan firmamız ülkemizde vitrifiye alanında bu başarıyı gösteren 2 firmadan biridir. Yurtiçinde de İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Samsun, Antalya ve Zonguldak olmak üzere 7 bölgede yer alan showroomlu bölge müdürlüklerinin yanında Trabzon ve Diyarbakır'da bölge temsilciliklerimiz bulunuyor. Bütün çalışmalarımız ISO 9000, ISO 14000, ISO 18000 ve ISO 10002 yönetim sistemlerine göre yönetiliyor" açıklamasını yaptı. 

Sabiha TOPRAK/Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!
  • 06.08.2022 12:23

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, 5 mm ince kenar teknolojisiyle ürettiğ ...

Creavit’ten mutfaklar için fonksiyonel çözümler!
  • 30.07.2022 00:59

Creavit’ten mutfaklar için fonksiyonel çözümler!

Creavit’in tüketici alışkanlıklarından yola çıkarak tasarladığı mutfak armatürle ...

Creavit banyo mobilyalarıyla alanların çehresi değişiyor!
  • 08.07.2022 23:16

Creavit banyo mobilyalarıyla alanların çehresi değişiyor!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, evlerini en yeni banyo trendleriyle ye ...

Creavit'ten lavaboda organik formun keşfi: Petra
  • 22.06.2022 16:17

Creavit'ten lavaboda organik formun keşfi: Petra

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, banyolara organik formuyla yeni bir do ...

Creavit Flat modern banyolar için ikonik bir ürün deneyimi!
  • 08.06.2022 09:50

Creavit Flat modern banyolar için ikonik bir ürün deneyimi!

Banyo ile buluşulan her anda bambaşka bir evrene geçiş yapıldığını hissettiren e ...

Creavit yaz esintilerini banyolarınıza taşıyor!
  • 28.05.2022 17:06

Creavit yaz esintilerini banyolarınıza taşıyor!

Modern çizgileriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, yazın ...