maritbet girişmaritbet
Destan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, alçıpan profili üretimine odaklandı!

Destan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, alçıpan profili üretimine odaklandı!

Destan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, her türlü açık profili 4 milimetre kalınlığa kadar üretebilen Bursa'daki tek firma olma özelliğine sahip

Açık profil imalatı ile galvanizli sac çeşitleri ve sıcak-soğuk sac satışının yanı sıra, bunların şekillendirmesi alanında da faaliyet gösteren Destan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, her türlü açık profili 4 milimetre kalınlığa kadar üretebilen Bursa'daki tek firma olma özelliğine sahip. Bu yıl özellikle alçıpan profili üretimi üzerine yoğunlaşan firma, yatırım maliyetleri ve pazar araştırması üzerine çalışmalar yürütüyor.

Yaklaşık 40 yıllık sektör tecrübesine sahip olan Destan Metal, 1996 yılından bu yana profil imalatı alanında faaliyet gösteriyor. Firma, PVC kapı-pencere destek sacı, çelik konstrüksiyon- prefabrik bina-konteyner profilleri, koltuk kızak-ray profili, 4 milimetre kalınlığa kadar delikli özel profiller ve elektrik kablo kanalı ile inşaat, otomotiv ve mobilya gibi sektörlerdeki müşterilere istenilen form ve ölçülerde ürün sunuyor. Destan Metal, Beşevler Sanayi Sitesi'ndeki 800 metrekare kapalı alana sahip yerinde 3 yıldan beri faaliyetine devam ediyor. Soğuk çekme yöntemiyle her türlü açık profili 4 milimetre kalınlığa kadar üreten Bursa'daki tek firma olduklarını söyleyen firma sahibi Erçin Destan, üretimde kullandıkları makineyi ise 40 yıllık sektör tecrübeleri doğrultusunda kendilerinin tasarlayıp imal ettiğini belirtti. Ürünlerinde her zaman birinci kalite hammadde ve malzeme kullandıklarını kaydeden Destan, aylık üretim miktarlarının değişen piyasa ve mevsim şartları, hammadde fiyatı ve ekonomiye bağlı olarak gelen talep doğrultusunda değiştiğini anlattı.

Alçıpan profili üretimine de giriyor

Geçen yılın firmaları açısından iyi geçtiğini ve hedefledikleri büyüme oranlarına ulaştıklarını dile getiren Destan, "Son bir yıl içinde özellikle kalıp yatırımlarına ağırlık verdik. Ayrıca galvanizli kablo kanalı yatırımları gerçekleştirdik. Bu yıl ise alçıpan profili üretimi üzerine yoğunlaştık. Makine parkurumuz bu üretim için uygun. Müşterilerimizden gelen talepler de bu sektöre girmek istememizde etkili oldu" dedi.
 
Gülay SOYDAN PEHLEVAN/Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Destan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, alçıpan profili üretimine odaklandı!
  • 08.05.2013 16:20

Destan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, alçıpan profili üretimine odaklandı!

Destan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, her türlü açık profili 4 milimet ...