maritbet girişmaritbet
Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyaları, dış mekanda çeşitliliğiyle dikkat çekiyor!

Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyaları, dış mekanda çeşitliliğiyle dikkat çekiyor!

Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyaları, sektörde ahşap dış mekan mobilyaları ve ahşap yapı üretimiyle hizmet veriyor

Diyarbakır'da inşaat yapı, kent hizmetleri, beton-betonarme boru ve alt yapı elemanları alanlarında 800 kişilik çalışanıyla faaliyet gösteren Diyar Group'un iştiraklerinden Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyaları, sektörde ahşap dış mekan mobilyaları ve ahşap yapı üretimiyle hizmet veriyor.

Firmalarının aynı zamanda peyzaj uygulamaları, kauçuk zemin kaplamaları, metal çocuk oyun grupları, dış mekan spor aletleri, park ve bahçe yapımı gibi hizmetler de sunduğunu dile getiren Diyar Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını kaliteden ödün vermeden, zamanında ve piyasa fiyatında diledikleri ölçü ve modellerde üretiyoruz. Profesyonel kadromuz ve ekipmanlarımızla müşterilerimizin beğenilerine uygun model ve ebat seçeneklerinde ahşap yapılar, kameriye, pergola, oturma bankı, çatılı-çatısız piknik masaları, sedir, taht,  büfe, kır kahvesi ve kulübeler, dış ve iç cephe masif kaplama, masif dekorasyon işleri, masif kapı ve pencere, ahşap çocuk oyun grupları, bahçe çitleri, giriş takları, masif yer döşemeleri sunuyoruz. Sektörel ve teknik gelişmeleri takip eden şirketimiz, ahşabın mümkün kıldığı esneklikle, insanımızın estetiğine uygun ahşap dış mekan mobilyaları ve ahşap yapılar üretmeyi ve kurumsallığı ile sektöründe kaliteli hizmeti sunma öncülüğünü misyon edinmiştir" dedi.
"Ürünlerimiz TSE belgeli"

Firmalarının çevre dostu solüsyonlarla vakum-basınç yöntemi uygulanarak emprenye edilmiş kereste kullanarak dış mekânda kullanım ömrü 10 kat artırılmış malzemeyi;  çevreye ve insana zarar vermeden ürüne dönüştürmeyi hedef edindiğinin de altını çizen Karakaş, ürünlerinde kullandıkları ankraj malzemelerin ve tesbit edici tüm sarf malzemelerin paslanmaz ve TSE belgeli olduğunu söyledi. Ahşap koruyucu özelliği olan tüm boya, dolgu ve verniklerinin de aynı hassasiyetle seçildiğine işaret eden Karakaş, "Yağ bazlı son nesil ithal dış cephe ahşap boyaları, ürünlerimizin dış ortamlardaki ömrünü artırmakla kalmıyor, aynı zamanda estetik görünüm de sağlıyor" dedi.

Üretimde genellikle vakum basınç emprenye işlemi görmüş Sibirya kökenli sarıçam kereste, ahşap teknolojisinde son dönemlerde geliştirilen finger-joint boy ekli glulam kereste veya sedir ağacı, kayın, kestane gibi keresteler kullandıklarını anlatan Karakaş, aynı zamanda istek doğrultusunda tropikal iklim keresteleri iroko, merbau, meranti gibi keresteleri de kullanabildiklerini aktardı. Karakaş, üretimlerinde ahşabı tercih etmelerinin nedenlerini ise şu şekilde sıraladı: "Öncelikle ahşap taşıma gücü yüksek bir malzemedir ve deprem gibi doğa olaylarına dayanıklıdır. Ayrıca ahşap kaynağı yenilenebilen tek yapı malzemesi olmasının yanı sıra dokusuyla insan ruhuna hitap eder."  

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyaları, dış mekanda çeşitliliğiyle dikkat çekiyor!
  • 20.06.2013 08:25

Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyaları, dış mekanda çeşitliliğiyle dikkat çekiyor!

Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyaları, sektörde ahşap dış mekan mobilyaları ve ahşap ...

Diyar Group konut sektörüne girdi
  • 16.09.2011 09:38

Diyar Group konut sektörüne girdi

Diyar Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş, "Lotus İnşaat" ile konut sektörü ...