maritbet girişmaritbet
Dizayn Dekorasyon özel projeler için mimari tasarımlar yapıyor!

Dizayn Dekorasyon özel projeler için mimari tasarımlar yapıyor!

Tasarımdan uygulamaya her projeyi kendi bünyesinde yapan Dizayn Dekorasyon, özel mimari gerektiren projelerde bulunuyor

Tasarımdan uygulamaya her projeyi kendi bünyesinde yapan Dizayn Dekorasyon, özel mimari gerektiren projelerde bulunuyor. Dizayn Dekorasyon Genel Müdürü Turgay Güven, 2006 yılında faaliyetlerine başlayan firmanın, projelendirmeden iç dekorasyona kadar anahtar teslim özel mimari projelere imza attığını söyledi. Taşeron firma kullanmadıklarını ve 500 metrekare kapalı alana sahip üretim tesislerinde mobilya ve çelik gibi inşaat grubuna yönelik imalatlar da yaptıklarını anlatan Güven, "Kent genelindeki showroom sayısını geçtiğimiz yıl toplam 300 bin TL'lik yatırımla üçe çıkardık. Showroom olarak şu an toplam 120 metrekarelik bir alanda hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde bu sayıyı artıracağız. Proje açısından 2012'de bir önceki yıla göre yüzde 30 oranında büyüme yakaladık" şeklinde bilgi verdi.

Yurtdışında da çalışıyor

Marmara Bölgesi ağırlıklı olmak üzere yurt geneline hizmet verdiklerini dile getiren Turgay Güven, son dönemde özellikle villa projelerine yöneldiklerini anlattı. Bir villayı dört ayda bitirdiklerini anlatan Güven, bugün itibarıyla özel villa projelerinin devam ettiğini ve inşası süren Bursa Atatürk Stadyumu'nda çalıştıklarını kaydetti.

Talep gelmesi halinde tesis projelerinde de bulunduklarının altını çizen Güven, "Bugüne kadar Türkiye Futbol Federasyonu, Bursaspor ve Gaziantep Spor Kulübü'nün yanı sıra Nestle Çikolata Fabrikası ve Yörsan gibi endüstriyel projelerde de yer aldık. Ayrıca otel çalışmalarımız oldu" diye konuştu. Yurtdışı projelerinde de yer aldıklarına dikkat çeken Güven, Moskova'da bir alışveriş merkezi inşasında taşeron firma olarak çalıştıklarını ifade etti. Güven, ayrıca beş yıldır Bulgaristan'a mobilya gönderdiklerini sözlerine ekledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dizayn Dekorasyon özel projeler için mimari tasarımlar yapıyor!
  • 31.07.2013 08:47

Dizayn Dekorasyon özel projeler için mimari tasarımlar yapıyor!

Tasarımdan uygulamaya her projeyi kendi bünyesinde yapan Dizayn Dekorasyon, özel ...