maritbet girişmaritbet
Doğanay satış noktalarını 2014’te yüzde 70 artıracak!

Doğanay satış noktalarını 2014’te yüzde 70 artıracak!

Yüzde 95’lik pazar payı oranıyla Türkiye şalgam suyu pazarının lokomotifliğini üstlenen Doğanay Gıda, büyüme hızını arttırıyor

Yüzde 95'lik pazar payı oranıyla Türkiye şalgam suyu pazarının lokomotifliğini üstlenen Doğanay Gıda, büyüme hızını arttırıyor. Şu an Türkiye genelinde 83 bölge temsilciliğine sahip olan Doğanay, 2014 sonunda 135 temsilciye ulaşmayı, tüm cafe ve restoranlarda tüketicileriyle buluşmayı hedefliyor.

Herkes tarafından bilinen ve markanın adıyla özdeşleşmiş şalgam suyunun yanında ürün portföyünde şekerli, şekersiz ve naneli limonata, %100 nar ekşisi, nar ekşisi sosu, %100 limon suyu, limon sosu, doğal yollarla elde edilen %100 yaş üzümden üzüm sirkesi, %100 elmadan elma sirkesi ve balzamik sirkesi bulunan Doğanay Gıda, oldukça da geniş bir dağıtım ağına sahip. 83 bölge temsilcisi ile Türkiye'nin tüm illerinde ürünlerini pazarlayan Doğanay, dağıtım kanallarına verdiği önemle bu konudaki ilerlemesini ve büyümesini sürdürüyor. 2014 sonuna kadar yüzde 70'in üzerinde bir büyümeyle 135 temsilciye ulaşmayı hedefleyen firma yönetimi, bu yolla tüm cafe ve restoranlara girecek. Şalgam suyunun faydalarını öğrendikçe tüketici sayısının arttığını belirten Doğanay Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Doğanay, doğal ve katkı maddesiz tüketime ilginin artacağı önümüzdeki dönemde her satış noktasında olmanın daha da önem kazanacağı görüşünde.

Şalgamı En Çok Meksika ve Hindistan Sevdi

Yurtiçinde müşterilerinin her istediği an ürünlerine rahatlıkla ulaşabileceği nitelikte bir dağıtım ağı için çalışmalarını sürdüren Doğanay Gıda, yurtdışı satışları üzerine de titizlikle eğiliyor. Bugün Avusturya, Amerika ve Uzak Doğu dahil her kıtadan 30'un üzerinde ülkeye ihracat yapan Doğanay, gerek üretimini gerekse pazarlama çalışmalarını artırarak tüm dünyaya şalgam suyu satma hedefine her geçen gün yaklaşıyor. Ürünlerinde hiçbir katkı maddesi ve renklendirici kullanmayan Doğanay, bu özelliği sayesinde tüm dünyada doğal ve sağlıklı ürünler tüketenler tarafından tercih ediliyor. Örneğin bir sirke ve şarap ülkesi olan Fransa'ya sirke sattıklarını belirten Rafet Doğanay, Avrupa'nın en iyi sirkesini ürettikleri konusunda iddialı olduklarını aktarıyor. Yurtdışında şalgam suyu satışlarından da oldukça memnun olan Doğanay, özellikle bol baharatlı ve acı yemeyi seven Meksika ve Hindistan'dan siparişler alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Doğanay satış noktalarını 2014’te yüzde 70 artıracak!
  • 19.08.2013 11:21

Doğanay satış noktalarını 2014’te yüzde 70 artıracak!

Yüzde 95’lik pazar payı oranıyla Türkiye şalgam suyu pazarının lokomotifliğini ü ...