maritbet girişmaritbet
Dolphin Banyo’dan 3 milyon euroluk yeni yatırım!

Dolphin Banyo’dan 3 milyon euroluk yeni yatırım!

Dolphin markası ile banyo dolapları üretimi gerçekleştiren Aygün Çelik Eşya, bu alanda ürün çeşitliğine ağırlık verdi

Dolphin markası ile banyo dolapları üretimi gerçekleştiren Aygün Çelik Eşya, bu alanda ürün çeşitliğine ağırlık verdi. Yeni ürünler, yeni yatırımlar ve inovasyona yönelik çalışmalarla büyüme hedefleyen firma, solid antibakteriyel lavabo ve küvetleri üretim planına aldı. Pazar çalışmalarını da artıracak olan firmada hedef, anahtar teslimi özel işlerde de marka olmak.

Kayseri Serbest Bölge'de üretim yaptıklarını ve banyo dolapları alanında Dolphin markası ile özellikle yurtdışında başarıya ulaştıklarını kaydeden Aygün Çelik Eşya firma ortaklarından Bilal Aygün, “Üretimimize yakın zamanda jakuzi, küvet ve lavaboyu da ekledik” dedi. Aygün, şöyle konuştu: “Ar-Ge ekibimizle yaptığımız araştırmalar sonucunda ürünlerimize farklılık katarak, seramiğe göre daha hijyenik olan solid uygulaması yapacağız. Yeni ürün üretimimiz için, Yunanistan'da kurulu bir fabrikanın makine tesisini tamamen aldık ve Serbest Bölge içindeki fabrika alanımıza getirdik. Bu yatırımla, mevcut kapalı alanımızı 9 bin metrekareden 13 bin metrekareye çıkardık. Bu hem ürün hem de üretim çeşitliliğine yönelik bir yatırım oldu. 3 milyon euro'luk bu yatırımımızla, ürün kapasitemizde yüzde 30'luk bir artış olacak.”

Yurtiçinde Tekzen mağazalarının yanı sıra genellikle inşaat firmalarına entegre bir hizmet sunduklarını aktaran Aygün, bir dairenin iç oda kapısından banyosuna kadar yaptıklarını söyledi. Aygün, şöyle devam etti:

“Birbirine zincirleme ürünler olan iç oda kapısı, mutfak dolapları, banyo dolapları, küvet, vestiyer, hol girişi, gömme tavanlar, ahşaptan tavan göbeği gibi ihtiyaç olan bütün hizmeti sağlayabiliyoruz.”

İhracatta ise hedef pazarlarının Ortadoğu ülkeleri olduğuna değinen Aygün, şuanda İngiltere, Belçika, Libya, Irak, Hollanda'ya ihracat yaptıklarını kaydetti.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dolphin Banyo’dan 3 milyon euroluk yeni yatırım!
  • 31.07.2013 13:12

Dolphin Banyo’dan 3 milyon euroluk yeni yatırım!

Dolphin markası ile banyo dolapları üretimi gerçekleştiren Aygün Çelik Eşya, bu ...