maritbet girişmaritbet
Efesus Stone, İstanbul'daki ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı!

Efesus Stone, İstanbul'daki ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı!

Satış ve Pazarlama Temsilcisi Şimşek, firmanın geçen yıl İstanbul'da ikinci mağazasını açtığını, ayrıca Şişli Efesus Stone'u da Etiler'e taşıdığını dile getirdi

Reisoğlu Mermer'in güçlü markası Efesus Stone için 2012'nin  'yatırım yılı' olarak geçtiğini kaydeden Efesus Stone Satış ve Pazarlama Temsilcisi Turan Şimşek, 2013 yılında bu yatırımların kendini tedarik edeceğini öngördüklerini ifade etti.

Doğaltaş sektöründe 1943 yılından itibaren faaliyet gösteren ve yıllık 950 bin metrekarelik üretim gerçekleştiren Reisoğlu Mermer, ürünlerini ülke genelinde kendisine ait olan yedi farklı bölgedeki ocaklarından sağlıyor. Ocaklarından blok olarak çıkardıkları ürünleri ikisi İscehisar Afyonkarahisar'da, biri Kaklık Denizli'de olan fabrikalarında işlediklerini kaydeden Şimşek, ayrıca diğer firmalardan aldıkları blok, plaka ve ebatlı ürünlerle yaklaşık 4 bin 500 farklı ürün çeşidine ulaşmış durumda olduklarını söyledi. Bu ürünlerini 'Efesus Stone' markası adı altında müşterilerinin beğenisine sunduklarını dile getiren Şimşek, "Üç fabrikamızdaki yıllık üretim kapasitemiz yaklaşık olarak yıllık 950 bin metrekare" dedi. Reisoğlu Mermer'in 1943'ten itibaren Türkiye'nin önde gelen traverten, mermer, bej mermer, andezit, oniks, limra, bazalt, diyabaz, tüf taşı, kum taşı, imalat, ihracat ve pazarlama firmalarından birisi olduğunu söyleyen Şimşek, proje ve tasarım bölümlerinin doğaltaşta estetiği, zarafeti, renkleri ve modayı takip eden bir çizgi ile yenilikçi ve özgün tasarımlara imza attığını aktardı.

Geçen yıl firma olarak gerçekleştirdikleri en önemli yatırımın İstanbul'da ikinci mağazalarını açmak olduğunu ifade eden Turan Şimşek, "İstanbul'daki ikinci mağazamızı Bağdat Caddesi'nde açtık. Bu mağazamızın da kısa zaman olmasına rağmen beklentilerimizi karşıladığını ve bize bir ivme daha kazandırdığını düşünüyoruz. Ayrıca İstanbul'da açtığımız ilk mağazamız olan ve yaklaşık 8 yıldır müşterilerine hizmet veren Şişli Efesus Stone'u Etiler'e taşıdık. İstanbul'da bir depo edindik, böylelikle hızlı ürün tedariki konusunda olumlu bir aşama kaydettik. Bir diğer yatırımımız ise Yeşilova, Burdur bölgesinde açtığımız Burdur Bej ocağı. Bu ocağımız, ürün rengi, kalitesi ve verimlilik açısından bölgenin en iyi ocaklarından biri oldu" dedi.

"Ar-Ge çalışmaları sürüyor"

Ocak ve yeni ürünler konusunda Ar-Ge çalışmalarının aralıksız sürdüğünün altını çizen Şimşek, oluşacak taleplere ve dünya piyasasına göre yeni ocakları işletmeye başlayacaklarını söyledi. Buna müteakip olarak da fabrikalarında yurtiçi ve yurtdışı projelerini desteklemek için Waterjet ve CNC makine yatırımlarının olduğunu belirten Turan Şimşek, piyasadaki arz-talep dengesine göre yatırımlarını artırmayı düşündüklerin ifade etti. Şimşek, şöyle devam etti: "Waterjet makinemizin yanı sıra, ülkemizin en büyük beş eksenli CNC makine yatırımını yaparak daha büyük projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. 2012 yılında da farklı ülkelerdeki sektör fuarlarına katılımlarımızı gerçekleştirdik. Ar-Ge çalışmalarımız, yeni ürün tasarlamaya yönelik olarak sürekli devam ediyor. Doğaltaşta zarafet ve estetiği buluşturan, çok farklı kullanım alanları yarattığımız çok özel ürünler tasarlamak Ar-Ge çalışmalarımızın en önemli amaçlarından biridir. Son yıllarda, özellikle duvar dekorasyonuna yönelik farklı ürünlerimiz ve zengin rezervli ocaklarımızdan sağladığımız büyük projelere yönelik yer ve duvar kaplaması ürünlerimiz en çok revaçta olan koleksiyonlarımızı oluşturmaktadır" açıklamasını yaptı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Efesus Stone, İstanbul'daki ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı!
  • 16.04.2013 15:12

Efesus Stone, İstanbul'daki ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı!

Satış ve Pazarlama Temsilcisi Şimşek, firmanın geçen yıl İstanbul'da ikinci mağa ...