maritbet girişmaritbet
Elit Ofis Mobilyaları 2013 yılında cirosunu yüzde 50 artırmayı hedefliyor!

Elit Ofis Mobilyaları 2013 yılında cirosunu yüzde 50 artırmayı hedefliyor!

Uygulamalı proje üretimiyle birlikte ofis donatım mühendisliği hizmetlerinin tüm aşamalarını sahip olduğu ekiple gerçekleştiren Elit Ofis Mobilyaları, 2012 yılında ihracatta yüzde 50’lik artış elde etti

 

Uygulamalı proje üretimiyle birlikte ofis donatım mühendisliği hizmetlerinin tüm aşamalarını sahip olduğu ekiple gerçekleştiren Elit Ofis Mobilyaları, 2012 yılında ihracatta yüzde 50'lik artış elde etti. 2013 yılında ihracatta yüzde 80 oranında artış hedefleyen Elit Ofis Mobilyaları, cirosunu da yüzde 50 oranında artırmayı planlıyor.

Uygulamalı proje üretimiyle birlikte ofis donatım mühendisliği hizmetlerinin tüm aşamalarını konusunda deneyimli teknik kadroyla gerçekleştirerek anahtar teslim hizmeti verdiklerini belirten Elit Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdem, yurt içinde ve dışında üniversiteler, kütüphaneler, havalimanları, oteller, hastaneler, resmi kurumlar, özel kurumlar, bankalar ile finans kuruluşlarına hizmet vermeye devam ettiklerini aktardı. Erdem, ofis donatım çözümleri konusunda ise özel ürün tasarımları ile üretimin her aşamasında ileri üretim teknolojisini kullanarak çağdaş çalışma ve yaşam ortamları oluşturduklarını kaydetti.

2012 yılında da dış pazar paylarını artırdıklarını dile getiren İsmail Erdem, “Irak, Libya ve Katar gibi ülkelerde ihracat yapan firmamız 2013 yılında da hedefleri doğrultusunda özellikle ihracat fuarlarına katılıyor ve yeni pazar araştırmaları yapıyor. 2013 yılı bizim için yatırım ve istihdam açısından daha güçlü bir yıl olacaktır. 2012 yılında ihracatta yüzde 50'lik bir artış gösteren firmamız, bu yıl bu rakamı yüzde 80'lere çıkarmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıllarda üretim tesislerimizi İstanbul Kıraç'ta 25 bin metrekarelik kapalı alana çıkardık. Bu da yıllık üretim kapasitemizi 240 bin metrekarelik ahşap yüzey ve 38 bin adet de ofis koltuğuna yükseltti” dedi.

2013 yılı cirolarında, sahip oldukları deneyimli kadroyla yüzde 50'lik bir artış beklediklerini açıklayan İsmail Erdem, Elit Ofis Mobilyaları olarak ihracatlarının toplam cirolarında yüzde 50'lik bir paya sahip olduğunu söyledi. “2013 yılı ve sonrası hedefimiz, sektöründe kaliteli hizmet açısından örnek bir kuruluş olup dünya markaları arasında yer almak dünya pazarına hakim bir firma olmak” diyen Erdem, 2006 yılı başından beri tamamen kendi bünyelerinde kurulu olan tasarım ve Ar-Ge ekibi ile özgün modeller hazırladıklarını kaydetti.

Firma olarak üretim tesislerinin içinde kurulu olan bin 100 metrekarelik alana sahip showroomlarında yeni konseptlerini sergilediklerini açıklayan Erdem, ayrıca Uffix, Okamura, Sitland gibi dünya çapında tanınan firmaların da Türkiye temsilciliğini yaptıklarını ve sahip oldukları geniş bir ürün yelpazesiyle her türlü beğeniye yönelik hizmet verdiklerini aktardı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elit Ofis Mobilyaları 2013 yılında cirosunu yüzde 50 artırmayı hedefliyor!
  • 14.02.2013 13:13

Elit Ofis Mobilyaları 2013 yılında cirosunu yüzde 50 artırmayı hedefliyor!

Uygulamalı proje üretimiyle birlikte ofis donatım mühendisliği hizmetlerinin tüm ...