maritbet girişmaritbet
Elizi Peyzaj inşaat sektörüne giriyor!

Elizi Peyzaj inşaat sektörüne giriyor!

Yüzde 70’i bitki ürünleri, yüzde 15’i tasarım taşları ve yüzde 15’lik bölümü ise peyzaj showroom’u olmak üzere 13 bin metrekare alanda hizmet veren Elizi Peyzaj, Türkiye’nin birçok şehrine proje sunuyor

Yüzde 70'i bitki ürünleri, yüzde 15'i tasarım taşları ve yüzde 15'lik bölümü ise peyzaj showroom'u olmak üzere 13 bin metrekare alanda hizmet veren Elizi Peyzaj, Türkiye'nin birçok şehrine proje sunuyor. Bunun yanı sıra inşaat sektörüne girmeyi planladıklarını belirten Elizi Peyzaj firma ortağı Demet Bostancı, “Bu yıldan itibaren adım adım ilerlemek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda yaşamsal nefes alınabilecek mekanlar oluşturarak inşaat sektörüne girmeyi düşünüyoruz. Bir inşaatın peyzajdan mimari projesine kadar tamamını ele alarak anahtar teslim işler yapmayı istiyoruz” dedi.

Faaliyetlerine 2011 yılında başlayan, resmi açılışı ise geçen yıl yapılan şirketin çalışmalarını halen Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) 13 bin metrekarelik bir alanda sürdürdüğünü aktaran Demet Bostancı, “20 yıllık tecrübeye sahip yaklaşık 30 kalifiye elemandan oluşan ekibimizle peyzaj projelendirme ve uygulamaları yapıyoruz. Fidan, ithal ve yerli süs bitkileri, doğaltaşlar, organik gübre, rulo çim, tohum çim satışı ve şelale uygulaması yapıyoruz” bilgisini verdi.

Kayseri ağırlıklı çalışıyor

Projelendirme hizmetlerini ise tasarım, aydınlatma, sulama, yapısal uygulama, bitkilendirme, üç boyutlu projelenlendirme (sketchup, 3DMax, Aplication) olarak sıralayan Bostancı, “Yaptığımız çalışmalar ilerleyen dönemlerde bakım isteyen çalışmalar olduğu için biz ekimizle birlikte mevsimlik periyodik bakım hizmetleri de veriyoruz” şeklinde konuştu. Sürekli takip isteyen bir işle meşgul olduklarını ifade eden Demet Bostancı, “Yapmış olduğumuz işler genellikle metreja dayalı işler. Bu yüzden bir yılda 20-25 proje teslim ediyoruz. Başta Kayseri olmak üzere Türkiye geneli proje ve uygulamalar yapıyoruz. Aynı zamanda belediyelerle de ortak işler yapıyoruz” ifadesini kullandı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elizi Peyzaj inşaat sektörüne giriyor!
  • 04.09.2013 10:47

Elizi Peyzaj inşaat sektörüne giriyor!

Yüzde 70’i bitki ürünleri, yüzde 15’i tasarım taşları ve yüzde 15’lik bölümü ise ...