maritbet girişmaritbet
Eras Holding ilk  yap-sat projesini yapacak!

Eras Holding ilk yap-sat projesini yapacak!

Toplu konut alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra özel projelere adım attıklarını söyleyen Eras Holding Yönetim Kurulu Üyesi Göksal Eraslan, Kayseri konut sektöründe örneği olmayan bir proje için çalıştıklarını ve proje ile Kayseri'de ilk yap-sat projelerini yapmış olacakları bilgisini verdi

 

Toplu konut alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra özel projelere adım attıklarını söyleyen Eras Holding Yönetim Kurulu Üyesi Göksal Eraslan, Kayseri konut sektöründe örneği olmayan bir proje için çalıştıklarını ve proje ile Kayseri'de ilk yap-sat projelerini yapmış olacakları bilgisini verdi. Eraslan, aynı zamanda bir cezaevi ve rezidans inşaatına başlayacaklarını duyurdu 
 
Kayseri'nin iki holdinginden biri olma özelliğinin yanı sıra inşaat alanındaki başarılarıyla ön plana çıkan Eras Holding, temel taşı olarak gösterdiği inşaat sektöründe büyümeye devam ediyor. înşaat alanında bünyesinde faaliyet gösteren yan sanayi sektörlerle entegre şekilde çalışan firma, ihtisaslaştığı toplu konut projelerinin yanı sıra özel projeleri de üstleniyor. Konut alanında yap-sat tarzı projelere yoğunluk verecek olan firma, bunun yanı sıra bir cezaevi inşaatı ve rezidans inşaatına başlayacak. Toplu konut alanında yoğun faaliyetleri ile birlikte özel projelere de adım attıklarını söyleyerek, halihazırda kapsamlı bir çok proje ile rezidans projesine başlayacaklarının bilgisini veren Eras Holding Yönetim Kurulu Üyesi Göksal Eraslan, "Ülkemizde artan nüfus ve sanayileşmenin getirdiği kırsal alandan kentlere olan göç büyük bir konut açığının ortaya çıkmasına sebep oldu. Çarpık yapılaşmanın ortaya çıkmasıyla insanlar ciddi ulaşım, altyapı, sağlık ve çevre problemleri ile karşılaştı. Biz de sağlıklı, yaşanabilir bir çevre oluşturacak, altyapısı tamamlanmış konutların bu problemlere çözüm olacağını düşünerek toplu konut yapımında kendimizi ihtisaslaştırdık" dedi.
 
 Bunun yanı sıra ihalelere katılarak özel projeleri de hayata geçirdiklerine dikkat çeken Eraslan, Samsun Cezaevi'nin de bu projelerden biri olduğunu söyledi. Bununla birlikte devam eden konut inşaatlarının da olduğunu aktaran Eraslan, "Yine konut alanında rezidans yapımı için kollan sıvadık" şeklinde konuştu. Şu anda çalışmalarını sürdürdükleri toplu konut projelerine değinen Eraslan, "îldem güzergahında devam eden site projelerimizde yılda bin konut teslim ediyoruz. Bu projemizde de şu an 4. etap çalışmalarını ilerletiyoruz. Son 2 bin konut üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu. 
 
"KUMUNDAN MICIRINA ENTEGRE BİR İNŞAAT FİRMASIYIZ
 Holding bünyesinde madencilik, beton, boya, turizm, sigorta, medya alanlarında da faaliyete devam ettiklerini vurgulayan Göksal Eraslan, holding bünyesindeki şirketlerin inşaat yan sanayi alanında gelişmesi ile entegre bir sistem kurmuş olduklarını belirtti. Eraslan, bünyelerinde iki beton santrali, bir mıcır santrali ve bir kum ocağının olduğunu söyleyerek. kendi inşaatlarının yanı sıra sektöre de hizmet verdiklerini kaydetti.
 
"Kayseri'de örneği olmayan bir proje üzerinde çalışıyoruz" 
Kayseri'de konut sektöründe örneği olmayan bir proje için çalıştıklarım ve projenin hayata geçmesi ile Kayseri'de ilk yap-sat projelerini yapmış olacakları bilgisini veren Göksal Eraslan, bu projelerini adım adım ilerleteceklerini aktardı. Eraslan, "Çok önem verdiğimiz konut projemiz için kendi seçtiğimiz mimarlarımızdan farklı proje ler aldık. Bunun dahilinde en iyi olan projeyi uygulamaya koyacağız. Projede 2+1,3+1,4+1 daireler inşa edilerek bütün ayrıntıları göz önünde bulunduracağız. Yüzme havuzundan sinemaya kadar sosyal alam önemseyen bir site olacak projemizi, toplamda 50 bin metrekare alan üzerine inşa edeceğiz. Ankara'da buna benzer üç projeyi yapıyoruz" şeklinde belirtti. Bu yıl projelendirdikleri rezidans inşaatına başlayacaklarım söyleyen Eraslan, "250 daire kapasiteli rezidans dairelerin inşaatı için bu yıl içinde çalışmalara başlıyoruz" dedi. 
 
Şu anda Ankara, Samsun, Kayseri, Nevşehir, Sivas ve İstanbul gibi bölgelere hizmet sağladıklarım söyleyen Göksal Eraslan, projeler hakkında şu bilgileri verdi: "TOKÎ ile konut yapımında sözleşme imzaladık. Nevşehir Bölgesinde 300 konut, İncesu Bölgesinde de 764 konutun ihalesini aldık. Samsun'da yapacağımız cezaevi projesi çok komplike bir proje. Bu tarz bir projeyi ilk defa yapacağız. Bu büyük proje için keşif bedeli 500 milyon lira. Yine Nevşehir'de aldığımız konut projesini iki yıl içinde tamamlayıp teslim edeceğiz. Bu projemizin keşif bedeli 30 milyon lira. İncesu bölgesindeki projemizin de keşif bedeli ise 500 milyon lira." 
 
Holding bünyesinde madencilik, beton, boya, turizm, sigorta, medya alanlarında da faaliyete devam ettiklerini vurgulayan Göksal Eraslan, holding bünyesindeki şirketlerin inşaat yan sanayi alanında gelişmesi ile entegre bir sistem kurmuş olduklarım belirtti. Eraslan, bünyelerindeki iki beton santrali, bir mıcır santrali ve bir kum ocağının olduğunu söyleyerek, kendi inşaatlarının yanı sıra sektöre de hizmet verdiklerini kaydetti. Eraslan, bu santrallerde üretimin yüzde 30'luk kısmım kendi inşaatlarında kullandıklarım, kalan bölümüyle sektöre hizmet sağladıklarım ifade etti. 
Dünya
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda çim serimi tamamlandı
  • 04.07.2024 16:29

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda çim serimi tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin, Mondihome Kayserispor'un maçlarını oynadığı RH ...

Samsun'da kentsel dönüşüm için 741 bina yıkılacak
  • 03.07.2024 09:51

Samsun'da kentsel dönüşüm için 741 bina yıkılacak

Samsun'un Canik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 2 bin 864 bağımsız ...

Sivas'tan Kayseri'ye uzanan fayda inceleme başlatıldı
  • 25.06.2024 11:26

Sivas'tan Kayseri'ye uzanan fayda inceleme başlatıldı

Sivas'tan başlayıp, Tecer, Altınyayla, Gemerek, Sarıoğlan, Bünyan ve Kayseri'ye ...

Bakan Özhaseki: "Dünyanın en büyük şantiyesi şimdi deprem bölgesinde"
  • 16.06.2024 16:44

Bakan Özhaseki: "Dünyanın en büyük şantiyesi şimdi deprem bölgesinde"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Kayseri'da bayramlaşma p ...

Samsun 8. İnşaat Fuarı açıldı
  • 02.05.2024 15:38

Samsun 8. İnşaat Fuarı açıldı

8. kez düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı'na 31 ülkeden 2 bin üzerinde sektör temsil ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...