maritbet girişmaritbet
Esteworld, Avrupa'nın en büyük estetik kompleksini yıl sonunda açıyor!

Esteworld, Avrupa'nın en büyük estetik kompleksini yıl sonunda açıyor!

Esteworld Plastik Cerrahi Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuncer, yıl sonunda Türkiye’nin en büyük estetik hastanesini açacaklarını söyledi

Mustafa Tuncer, “Bu hastane 4'üncü şubemiz olacak. 5 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek. Hastanede 200 personel ve 20 doktor istihdam edeceğiz. 5 yıldızlı lüks otel hizmeti vereceğimiz bu hastane ile ayrıca Avrupa'nın en büyük estetik kompleksi olacağız” dedi.

Esteworld Plastik Cerrahi Hastaneler Grubu, yurtiçindeki büyüme faaliyetleri kapsamında en büyük estetik hastanesini yıl sonunda hizmete açmaya hazırlanıyor.Altunizade'de faaliyet gösterecek yeni estetik hastanesinde plastik cerrahi, medikal estetik ve dermatoloji uygulamalarının yanı sıra Esteworld'ün Bahçelievler, Etiler, Altunizade'deki diğer 3 şubesinden farklı olarak diş estetiği hizmeti de yer alacak.
5 yıldızlı hizmet

Yeni hastanenin altyapı ve lokasyon olarak daha konforlu bir yapıya sahip olduğunu ifade ederek Esteworld Plastik Cerrahi Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuncer, hastaneye gelenlerin sanki 5 yıldızlı lüks bir otelde konaklıyor gibi hizmet göreceklerini söyledi. Tuncer, en önem verdiğimiz konu bu. 5 yıldızdı otelde konaklayan insanlar, o otelleri neden tercih ediyorsa, hangi özellikler o insanları oraya çekiyorsa, biz yaptığımız hastanelerimizi de aynı kriterlere göre dizayn ediyor ve böyle hizmet veriyoruz” dedi.

Doktorlarımız Avrupa'nın önünde

Seçkin doktorlarla çalıştıklarını belirten Mustafa Tuncer, geçtiğimiz aylarda katıldıkları ABD'deki Bosley Kliniği'ndeki Saç Kongresi ve Stokcholm'deki Estetik Cerrahi Kongresi'nde kendi doktorlarının Avrupa'nın önünde olduğunu gözlemleme imkanı bulduklarını söyledi. Mustafa Tuncer, “Avrupa ve ABD'deki tesisleri gördükten sonra, altyapı ve kadro olarak ileride olduğumuzu tespit ettim. Ve bu bize ciddi bir özgüven kazandırdı. Dünyadaki üst düzey hastalara operasyon yapıp memnun edeceğimiz bir noktaya ulaştık” diye konuştu.

Kapılarının kendini geliştirmek isteyen hekimlere açık olduğunu belirten Mustafa Tuncer, “Meksika'dan, Körfez ülkelerinden ve Avrupa'dan eğitim için gelen birçok doktor var. Biz tecrübelerimizi gönül rahatlığıyla paylaşıyoruz. Paylaştıkça da işimizin bereketlendiğine inanıyoruz. Bunlar ülkemiz ve kurumumuz için gurur verici gelişmeler” dedi.

Dünyada 70 milyar dolarlık bir sağlık turizmi pastası var

Yurt dışında sağlık turizmi yapan acentalarla çalıştıklarını belirten Mustafa Tuncer, ayrıca Dubai, Hollanda, Almanya, Azerbaycan ve Romanya'da da ofislerinin bulunduğunu söyledi. Tuncer şunları dile getirdi: “Estetik ihtiyacı olan kişiler bize başvuruyor. Doğru bilgi ve yönlendirmelerle onları ülkemize getirip estetik ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Gelen hastaya dil problemi yaşatmamak için hastayla ana dilinde iletişim kurabilecek sağlık danışmanlarımız var. Operasyon sonrası kontroller için de doktorlarımız yine hasta ile direkt iletişim halinde oluyor ve belli dönemlerde yine ofisleri ziyaret ederek hastalarla bir araya geliyor. Kurum olarak güvenli bir geçmişimiz var.”

Dünyada yıllık 60-70 milyar dolarlık bir sağlık turizmi pastanın bulunduğunu ifade eden Mustafa Tuncer, bu pastadanTürkiye'nin ise 250-300 milyon dolar civarında bir pay aldığını dile getirdi. Tuncer, şunları söyledi: Önümüzdeki yıllarda bu oranın kat be kat artmaması için hiçbir sebep yok. Teknik altyapı, uzman kadro ve teşviklerle bu mümkün. Turizmden ülkemize 35 milyon insan geliyor ve 30 milyar dolar döviz bırakıyor. Sağlık turizmi için gelen turistin bıraktığı döviz daha fazla olacağından kurum ve ülkeyi tanıtmak için büyük çaba harcıyoruz.”

Yorum Yaz