maritbet girişmaritbet
Evgör Mobilya’dan düğün kampanyası!

Evgör Mobilya’dan düğün kampanyası!

Türkiye’nin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, evlenecekler için “Ön Ödemeli Düğün Kampanyası” başlattı. Yeni ev kuracak çiftler, kampanya kapsamında mobilyalarına kış fiyatlarıyla ve nakitte %8 indirim avantajıyla sahip olabiliyor

 

Türkiye'nin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, evlenecekler için “Ön Ödemeli Düğün Kampanyası” başlattı. Yeni ev kuracak çiftler, kampanya kapsamında mobilyalarına kış fiyatlarıyla ve nakitte %8 indirim avantajıyla sahip olabiliyor. Müşterilerine 10 aya kadar taksit seçeneği de sunan EVGÖR Mobilya, satın alınan ürünleri istenildiği takdirde ücretsiz olarak 3 yıla kadar emanetinde tutabiliyor. Böylece çiftler, emanetteki mobilyalarını evlenecekleri tarihe yakın bir zamanda teslim alabiliyor. Üstelik kampanyadan yararlanarak mobilya alanların, mobilyalarını farklı bir modelle değiştirme hakları da bulunuyor. 
 
EVGÖR Mobilya'nın başlattığı “Ön Ödemeli Düğün Kampanyası”, yeni evlenecek çiftlere pek çok avantajı bir arada sunuyor. Kampanyadan yararlananlar mobilyalarına, 10 aya varan taksit seçenekleri ve kış fiyatlarıyla sahip olurken, “Emanet Sistemi” sayesinde ürünlerini 3 yıl içinde diledikleri zaman teslim alabiliyor. Eğer çiftler, teslimat öncesinde mobilyalarının modelini değiştirmek isterlerse, EVGÖR'den diledikleri mobilyayı seçebiliyor. Üstelik firma, satın alınan ürüne göre değiştirilmek istenen yeni mobilyanın daha ucuz olması durumunda aradaki farkı müşterisine geri ödüyor. Ön Ödemeli Düğün Kampanyasından yararlanmak isteyenler, nakit ödemede ise %8 indirim avantajından yararlanıyor. 
 
İstanbul'da 3 mağaza ile hizmet veren EVGÖR, Türkiye'nin her yerine online mobilya satışı gerçekleştiriyor!
 
“Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta” sloganıyla Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca'daki mağazalarında hizmet veren EVGÖR Mobilya, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresinden de satış yapıyor. Ülke geneline ücretsiz teslimat hizmeti veren EVGÖR'ün yeni evlenecek çiftlere yönelik düğün kampanyası hakkında detaylı bilgi için Türkiye'nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
 
Evgör Mobilya Hakkında: 2004 yılının son çeyreğinde kurulan Evgör, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul'da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye'nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr ile de hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ile TTDK “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya'nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor
  • 10.05.2024 17:34

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor

İTO Başkanı Avdagiç, ABD Ulusal Emlakçılar Birliğinin 2025 yılı kongresi, Ulusla ...

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı
  • 09.05.2024 11:07

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı

Emlak Katılım, Bursa'da Demirtaş, İstanbul'da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdü ...

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı
  • 26.03.2024 14:12

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlattığı kampanya kapsamın ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...