maritbet girişmaritbet
Florya ve Küçükçekmece'de ses getirecek projeler geliyor

Florya ve Küçükçekmece'de ses getirecek projeler geliyor

Cornerlife Güneşli Satış Müdürü Marco Levi, yeni projeler hakkında bilgi verdi

Beyaz İnşaat&Keleş İnşaat ortaklığında inşa edilen Cornerlife Güneşli projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatın yüzde 75 seviyelerinde olduğu projeyle ilgili olarak Marco Levi ile görüştük. Levi, projedeki konutların yüzde 70'lik kısmında satışların tamamlandığını söyledi.

Cornerofis Nisan ortasında satışta

Cornerlife Güneşli Satış Müdürü Marco Levi yeni projelerle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Levi, Cornerlife Güneşli projesinin yanında inşa edilecek olan Cornerofis projesinde satışların seçim sonrası Nisan ayı ortalarında başlayacağını belirten Levi, 70 milyon lira yatıracaklarını açıkladı. 290 ofisin yer alması planlanan projede modüler sistemle birleştirme yapılabilecek. Bu sayede 40 metrekarelik ofis büyütülebilecek.

Satışlardan memnun

Marco Levi, Cornerlife Güneşli projesinde satışların iyi gittiğini açıkladı. Levi ‘Projede yüzde 75'lik bölümün tamamlanmış olması nedeniyle faizlerdeki artış bizi çok etkilemedi. Proje yoğun talep görüyor. İnsanlar paralarını gayrimenkule yatırmaktan çekinmiyor çünkü para kazanacaklarını biliryor' diye konuştu.

Cornerlife büyük projelerde olacak

Ses getirecek projelerde olmaya devam edeceklerini belirten ve İstanbul'un her bölgesinde proje yapabileceklerini söyleyen Marco Levi ‘Kentsel dönüşüm için gelen teklifleri de değerlendiriyoruz' açıklamasını yaptı.

Florya ve Küçükçekmece'de yeni proje

Cornerlife projesinin ortakları Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat'ın yeni proje hazırlığında olduğunu belirten Marco Levi konuyla ilgili özel açıklamalarda bulundu. LEvi ‘Beyaz İnşaat, Florya'da Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'ne yakın bir konumda 60 konutluk proje yapacak. Hazırlık aşamasında olan projede temellerin Mayıs ayında atılması planlanıyor' açıklamasında bulundu. Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece projesi hakkında da bilgi veren Marco Levi ‘Küçükçekmece Evlendirme Dairesi'ne yakın bir konumda inşa edilecek proje karma konsepte sahip olacak. Keleş İnşaat imzası taşıyan bu projenin de temelleri Mayıs ayında atılacak' dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Florya ve Küçükçekmece'de ses getirecek projeler geliyor
  • 06.03.2014 12:06

Florya ve Küçükçekmece'de ses getirecek projeler geliyor

Cornerlife Güneşli Satış Müdürü Marco Levi, yeni projeler hakkında bilgi verdi ...