maritbet girişmaritbet
Gönen Gürler İnşaat, Artpan markasıyla koleksiyonuna yeni ürünler ekledi!

Gönen Gürler İnşaat, Artpan markasıyla koleksiyonuna yeni ürünler ekledi!

Gönen Gürler İnşaat, bu yıl koleksiyonuna yeni ürünler ekledi

 

Artpan markasıyla doğal ahşap kaplamalı hazır kapı yüzeyleri, telalı yaprak ve rulo doğal ahşap kaplamaları ithalatı ile doğal ahşap kaplamalı kapı kasa pervaz sistemleri, cam çıtaları ve süpürgelikleri gibi iç kapı malzemeleri üretimi yapan Gönen Gürler İnşaat, bu yıl koleksiyonuna yeni ürünler ekledi.
 
Sektörün ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen yeni ürünlerinin tanıtımını yurtiçi yurtdışı fuarlarda yaptıklarını ve güzel dönüşler aldıklarını belirten Gönen Gürler İnşaat Ahşap Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Cem Gürler, “İlk olarak altıncı defa katılmış olduğumuz Ocak 2012 İstanbul Demos Kapı Fuarı'nda tasarımı ve patenti bize ait, oldukça derin bir profile sahip üç göbekli masif tablalı kapı yüzeyimizde ve kaplama kartelasına son olarak dahil ettiğimiz golden teak kaplama uygulaması ile yine aynı modelimizde Amerikan ceviz ve lake seçeneklerini de sunarak üretici müşterilerimizden, mimarlardan ve proje sahiplerinden çok olumlu tepkiler aldık. Yine aynı modelimizi Mart 2012 sonunda ikinci kez katıldığımız Tüyap Diyarbakır Ortadoğu Mobilya Yan Sanayi 2012 Fuarı'nda özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesi üretici bayilerimizin ve Irak, İran gibi çevre ülkelerden gelen müşterilerimizin beğenisine sunarak tanıtımını yapmış ve numune siparişlerini almıştık. Şu anda ise bu modelimizin birçok prestijli projede tercih edilerek uygulanmaya başlandığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bir ay içinde Fas, Cezayir ve Lübnan bölge ziyaretleri gerçekleştirilerek bu pazarlardaki yerleşik üretici müşterilerimiz kanalıyla Batımatec Algeria 2012 Cezayir Yapı Fuarı ve Project Lebanon 2012 Beyrut Lübnan Yapı Fuarı'nda ürünlerimiz görücüye çıktı. Bunlardan da yine olumlu geri dönüşler aldık” diye konuştu.
 
İki göbekli kendinden çıtalı ve kabartmalı hazır kapı yüzeylerinde golden teak, lake ve doğal Amerikan ceviz kaplama uygulamalarının da piyasadan tam not aldığını iddia eden Cem Gürler, bu ürünü 31 Mayıs-03 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Kayseri Tüyap Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nda görücüye çıkardıklarını aktardı. Artpan'ın kurulduğu günden itibaren güvenilir ve tercih edilir marka olmak hedefiyle sürekli marka imajına, firma itibarına ve sürdürülebilir kalitenin temeli olan insan kaynaklarına yatırımı benimsediğini vurgulayan Cem Gürler, ürünlerinin şu anda Türkiye genelinde 800'e yakın üretici bayi tarafından kullanıldığını ve 300'ü aşkın mağazada satıldığını ifade etti. Gürler, yurt içi ve dışındaki birçok villa, residence ve lüks konutta ve Türkiye'nin en elit ve prestijli projelerinde ürünlerinin tercih edildiğini söyledi.
 
Hedef; yüzde 25 ihracat
 
Artpan'ın Suriye, Lübnan, Irak, Gürcistan, Azerbaycan, Kıbrıs, Nijerya, Fas, Ürdün gibi birçok ülkeye direk olmak üzere, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Orta Asya pazarlarında yaklaşık 20 ülkeye ürünlerini ihraç eden ettiğini bildiren Cem Gürler, hedeflerinin yıl sonuna kadar Türkiye genelinde bin satış noktasına, yurtdışında ise 20 ülkede 50 üretici bayi kanalıyla 150 satış noktasına ulaşmak ve üretiminin yüzde 25'ini ihraç etmek olduğunu aktardı. Gürler, “Bu vizyonla firmamız, pazar payını sürekli artırmak için entegre yatırımlar yapmaya ve satış kanalında, ürün ve servis kalitesinde sürekli iyileştirmeler yapmaya devam etmektedir. Böylece 2012 yılı için yüzde 30-35 aralığında büyüme ön görüyoruz” açıklamasını yaptı. 
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gönen Gürler İnşaat, Artpan markasıyla koleksiyonuna yeni ürünler ekledi!
  • 17.11.2012 09:42

Gönen Gürler İnşaat, Artpan markasıyla koleksiyonuna yeni ürünler ekledi!

Gönen Gürler İnşaat, bu yıl koleksiyonuna yeni ürünler ekledi ...