maritbet girişmaritbet
Güvencem’le evler elektronik kaleye dönüşecek!

Güvencem’le evler elektronik kaleye dönüşecek!

Güvencem, son yıllarda artış gösteren hırsızlık vakalarına karşı geliştirdiği alarm sistemiyle evleri 'elektronik kale'ye çeviriyor

 

Güvencem, son yıllarda artış gösteren hırsızlık vakalarına karşı geliştirdiği alarm sistemiyle evleri 'elektronik kale'ye çeviriyor.

Geliştirdiği güvenli yaşam teknolojileriyle Bursa'nın ulusal çapta marka değerlerinden biri olan Güvencem, son yıllarda artış gösteren hırsızlık vakalarına karşı geliştirdiği alarm sistemiyle evleri 'elektronik kale'ye çeviriyor.

Son yıllarda özellikle büyük şehirlerde yaşanan hırsızlık vakalarının artarak devam etmesi, insanları ev ve işyerlerinde daha güvenli ve huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürebilmek adına çeşitli alternatiflere yönlendiriyor. Soygun girişimlerinin büyük bir kısmında bir süreliğine ev veya işyerinden uzaklaşmak durumunda olanların takip edilerek hedef alındığını ve ardından soyguncuların çok rahat bir şekilde eylemlerini gerçekleştirdiklerini belirten Güvencem Satış Müdürü Serkan Dinç, "Atalarımızdan kalan ışık açık bırakma, kapı önünde ayakkabı bırakma, bahçede köpek besleme gibi yöntemler bir miktar caydırıcılığa sahip olsa da hırsızları hedeflerinden uzak tutmuyor. Cama taş atarak ya da posta kutunuzdan sizin evde olup olmadığınızı çözmeye çalışıyorlar. Tatil sürelerinin uzunluğu da hırsızların rahat çalışmasına fırsat veriyor. Alınacak tedbirlerin maliyeti, sonrasında yaşanacak pişmanlıkların maliyetinden çok daha ekonomik olacaktır" dedi.

Alarm tek başına çözüm değil

Alarm sisteminin kurulmasının her şeyin bittiği anlamına gelmediğini vurgulayan Dinç, "Alarmın sadece eve takılı olması çözümü sağlamıyor. Seçim yapılırken özellikle hizmeti veren firmaların alarm izleme merkezlerinin olup olmadığı sorgulanmalı. Bu sistemlerin avantajı ise 7 gün 24 saat boyunca alarm sinyallerinin izlenmesi ve gerektiği durumlarda güvenlik güçlerine haber verilebilmesi. Ayrıca son dönemde sıkça yaşanan gaz kaçakları, yangın ve su baskını gibi durumlarda da sistemler devreye girebiliyor" şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güvencem’le evler elektronik kaleye dönüşecek!
  • 29.01.2013 14:00

Güvencem’le evler elektronik kaleye dönüşecek!

Güvencem, son yıllarda artış gösteren hırsızlık vakalarına karşı geliştirdiği al ...