maritbet girişmaritbet
Hilti, İzmir’deki yeni mağazasının açılışını yaptı

Hilti, İzmir’deki yeni mağazasının açılışını yaptı

Açılışa özel fırsatların olduğu İzmir Hilti Centre yoğun ilgi gördü

Türkiye'de 1997 yılından bu yana kaba inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi. İzmir, Konak'ta bulunan Hilti Center'ın 26 Haziran'da gerçekleşen açılış etkinliğinde Hilti ürünleri demo ile tanıtılırken ziyaretçiler de Hilti ürünlerini deneme fırsatı buldu. Açılış gününe özel olarak Hilti'nin kırıcı ve delici ürün grupları ile demo yapanlara bu ürün gruplarında yüzde 28 indirim uygulandı. Ayrıca her 1.000 TL'lik alışverişe çekiliş hakkı ile TV, iPad mini ve pek çok sürpriz hediye fırsatı sunuldu.

Bazı ürünlerde kampanya 26 Haziran - 4 Temmuz arasında geçerli

Kampanyalı fiyatlar bazı ürünler için 26 Haziran açılış gününe özel olurken, bazı ürünlerde ise 4 Temmuz'a kadar geçerli. Bu ürünler TE 4-A akülü darbeli delici, SID 22A akülü darbeli vidalama makinesi ve AG 125 A22 akülü taşlama makinesinin (3 pil, şarj cihazı ve çanta ile) yer aldığı set, 4.500 adet çivi ile 6 adet GC21 gaz tüpünden oluşan set, yeni PD-I ve PD-E lazermetre.

3 katlı İzmir Hilti Center'da ürünleri denemek için demo alanı da var

3 katlı ve 210 metrekarelik alana sahip olan İzmir Hilti Center'ın 70 metrekaresi showroom alanı olarak düzenlendi. 70 metrekarelik başka bir alan ise müşterilerin ürünleri daha yakından tanıyabilmesi ve kullanabilmesi için demo alanı olarak kullanılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilti, İzmir’deki yeni mağazasının açılışını yaptı
  • 30.06.2014 17:00

Hilti, İzmir’deki yeni mağazasının açılışını yaptı

Açılışa özel fırsatların olduğu İzmir Hilti Centre yoğun ilgi gördü ...

Hilti, 26 Haziran’da İzmir’de yeni mağaza açacak
  • 24.06.2014 10:16

Hilti, 26 Haziran’da İzmir’de yeni mağaza açacak

Hilti’nin kırıcı ve delici ürünlerinde açılışa özel yüzde 28 indirim ve 1.000 TL ...