maritbet girişmaritbet
HP 5. Teknoloji Mağazası'nı Ankara'da açıyor!

HP 5. Teknoloji Mağazası'nı Ankara'da açıyor!

HP, global deneyimini yerel bayi ağının gücüyle birleştirerek, Türkiye'deki beşinci teknoloji mağazasını 22 Şubat tarihinde Ankara'da açıyor

 

Yalnızca Türkiye'de 200'e yakın iş ağıyla bilgisayar ve yazıcı segmentinin öncü şirketlerinden HP, Anadolu'dan başlayarak batıya doğru ilerleyen iş ortaklarıyla beraber gerçekleştirdiği mağaza yapılanması çerçevesinde, Elazığ, Adana, Afyon ve Gaziantep'teki yatırımlardan sonra, 4S firması ile birlikte Ankara'ya da bir HP Teknoloji Mağazası kazandırıyor.
 
Müşteriler, 120 metrekareye yayılan yeni HP Teknoloji mağazasında bilgisayar ürünlerinden evde yazdırma teknolojilerine kadar, HP'nin geniş ürün ağında yer alan son teknoloji ürünlerini deneyebilecek ve eğitimli HP uzmanlarından ürünlere dair faydalı bilgiler alabilecekler.
 
Doğru ürün, doğru fiyat
 
Armada alışveriş merkezinde yer alan mağaza ürün çeşitliliği ve fiyat politikasıyla ile dikkat çekiyor. En son teknoloji ürünleri, en zengin tüketici deneyimiyle sunma  sloganıyla yola çıkan HP, Ankara'daki HP teknoloji mağazasıyla müşterilerine bilgisayar ürünlerinden evde yazdırma işlemlerine kadar geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaya hazırlanıyor.
 
Açılışa özel pek çok kampanya hazırlığında olan firma yetkilileri, masa üstü ve diz üstü bilgisayarlar, tabletler, yazıcılar ve aksesuarlarda tüketicilere en uygun çözümleri sürpriz kampanyalarla sunmaya hazırlanıyor.
 
Anadolu'da HP hareketliliği
 
Anadolu'da teknolojiye erişimin az olduğu illerde yatırımlarını artırmayı hedefleyen HP, iş ortaklarıyla beraber kurduğu ilk mağazasını 2011 yılında Elazığ'da açmış, bu mağazayı, Afyon, Adana ve Gaziantep'te açılan teknoloji mağazaları takip etmişti.
 
Hem satış hem de teknik servisi bir arada veren konsept bir anlayışla açılan HP Teknoloji Mağazaları, perakende satışlarla birlikte kurumsal satışlar yapıyor, dizüstü bilgisayarlardan tabletlere, yazıcılardan kartuş ve sarf ürünlerine kadar müşterilerin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik tasarlanıyor.
 
Yurt çapında 6000 bayi
 
Türkiye'de en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından olan HP, Teknoloji Merkezlerinin yanı sıra ülke çapında toplamda 6000 bayisi ile tüketicilerine ulaşıyor. Ayrıca Türkiye çapındaki tüm elektronik perakendecilerde HP ürünleri bulunabiliyor.
 
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, Ankara'daki açılışla ilgili olarak, “HP Teknoloji Mağazaları'nı, müşterilerimize teknoloji tutkumuzu aktarabileceğimiz samimi ve davetkâr bir ortam oluşturma fikrinden yola çıkarak hazırladık. Bu nedenle müşterilerimize teknolojiden çok yaşam deneyimi ve hayatı kolaylaştıran fırsatlar sunuyoruz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Anadolu'ya perakende kanallarımız yoluyla ulaşıyor, bölgedeki kullanıcılarımıza HP tecrübesini yaşatabileceğimiz, onlara daha fazla teknoloji sunabileceğimiz deneyim merkezleri inşa ediyoruz. Bu sayede Anadolu'daki tüketicilerin de HP markasıyla daha yakın iletişime geçebilecekleri, teknolojinin özel veya iş hayatlarındaki yeriyle ilgili kapsamlı bilgi alabilecekleri mekânlar oluşturmaya gayret ediyoruz”.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HP 5. Teknoloji Mağazası'nı Ankara'da açıyor!
  • 18.02.2013 15:35

HP 5. Teknoloji Mağazası'nı Ankara'da açıyor!

HP, global deneyimini yerel bayi ağının gücüyle birleştirerek, Türkiye'deki beşi ...