maritbet girişmaritbet
İkmal, Ostim’in alışveriş merkezi oldu!

İkmal, Ostim’in alışveriş merkezi oldu!

Türkiye'nin ilk yerli yapı marketi İkmal, Ostim'in AVM'si oldu.Ostim'in kurulduğu 1967'den beri faaliyette olan İkmal Makine, fotoğrafçılıktan civataya ilginç bir öyküye sahip

 

Türkiye'nin ilk yerli yapı marketi İkmal, Ostim'in AVM'si oldu.Ostim'in kurulduğu 1967'den  beri faaliyette olan İkmal Makine, fotoğrafçılıktan civataya ilginç bir öyküye sahip.

Ostim'in merkezinde tek başına bir AVM konseptiyle hizmet veren İkmal Endüstriyel Yapı Market'in sahibi Sıtkı Öztuna, babasından devraldığı işi tutkuyla yöneterek sanayinin ortasına estetiği getirdi. 

Ostim'in merkezinde pazar günleri de açık olan mağazasında ailece alışveriş imkanı sunan Öztuna, çocuklara Cıvata Cafe'de hem eğlenme, hem de hayal güçlerini geliştirme fırsatı sağlıyor. Endüstiyel ürünlerden oluşan oyun bahçesi ve terasta doğal dinlenme hizmeti sunulan İkmal Yapı Mağazaları, sanayi ile estetiği bir araya getirmeyi başardı.Civata Cafe'de tamamen civatadan üretilmiş santraç takımları,langırt oyun takımı, kol düğmeleri ve daha bir dizi hayalden hayat bulmuş ürünler yer alıyor.

Civatadan oluşan perdeye, otomobil maketinden tespihe kadar birçok ürün sergileniyor.

Türkiye'nin ilk yerli yapı marketi

Endüstiyel yapı markette ilk kez yerli olarak bu konsepti geliştiren İkmal,  60 bin çeşit ürünle hizmette marka olmayı başardı. Sanayide iş hayatına 15 yaşında atıldığını belirten Sıtkı Öztuna, "Gözümü sanayide açtım. İşime tutkuyla bağlayım. Farklı düşünmek ve farklı olmanın sonucunda mutlaka başarı geliyor. Tasarımlarımı tamamen hobi olarak yapıyorum. Bu hayal gücünden tamamen yerli yapı market konsepti ortaya çıktı" dedi.

Öztuna, yabancı zincir marketlerle rekabette sadece fiyat avantajına değil, bu estetik hizmet anlayışına odaklandığını kaydetti.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İkmal, Ostim’in alışveriş merkezi oldu!
  • 26.03.2013 15:56

İkmal, Ostim’in alışveriş merkezi oldu!

Türkiye'nin ilk yerli yapı marketi İkmal, Ostim'in AVM'si oldu.Ostim'in kurulduğ ...