maritbet girişmaritbet
İsmar bir haftada 7 mağaza açacak!

İsmar bir haftada 7 mağaza açacak!

Bolu’da tüm süpermarket yönetim kadrosuyla yapılan geçtiğimiz ay yapılan “Omuz Omuza” çalıştayının ilk meyvelerini almaya başladıklarını söyleyen Can Özbay, artık İsmar Süpermarketleri’nin stratejisinin çok daha belirgin olduğunu, hedeflenen vizyona inanmış bir kadroyla yürüdüklerini söyledi. İsmar, bu hafta 4 yeni mağaza birden açıyor

Bolu'da tüm süpermarket yönetim kadrosuyla yapılan geçtiğimiz ay yapılan “Omuz Omuza” çalıştayının ilk meyvelerini almaya başladıklarını söyleyen Can Özbay, artık İsmar Süpermarketleri'nin stratejisinin çok daha belirgin olduğunu, hedeflenen vizyona inanmış bir kadroyla yürüdüklerini söyledi. İsmar, bu hafta 4 yeni mağaza birden açıyor.

Dün (1 Temmuz) Kahramanmaraş Mağralı mağazasını açan, bugün Eskişehir Muttalip mağazasını açacak olan İsmar, 4 Temmuz Perşembe günü Eskişehir Üniversite mağazasını, 8 Temmuz Pazartesi günü ise İstanbul Maltepe Mağazasını devreye alacak.

Bu mağazaların yanı sıra, Mart ayında bünyesine kattığı Reyon Marketleri'nden Şişli mağazası 5 Temmuz Cuma gününden itibaren, Gayrettepe ve Acısu Mağazaları ise 6 Temmuz Cumartesi gününden itibaren A'dan Z'ye yenilenme çalışmaları tamamlanarak, açılış yapılacak ve İsmar Süpermarketi olarak hizmet vermeye başlamış olacak.

Bu açılışlar ile birlikte, İsma bünyesinde yer alan süpermarket sayısı 73'e yükseliyor. Can Özbay, önümüzdeki 3 yıllık stratejik hedeflerinin büyüme ve yenilenme odaklı olduğunu ifade etti.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İsmar Eskişehir’de yeni mağaza açtı!
  • 03.07.2013 14:24

İsmar Eskişehir’de yeni mağaza açtı!

Önceki gün Kahramanmaraş’ta Mağralı mağazasının açılışını gerçekleştiren İsmar, ...

İsmar bir haftada 7 mağaza açacak!
  • 02.07.2013 11:02

İsmar bir haftada 7 mağaza açacak!

Bolu’da tüm süpermarket yönetim kadrosuyla yapılan geçtiğimiz ay yapılan “Omuz O ...

İsmar Kahramanmaraş’ta yeni şube açtı!
  • 18.04.2013 15:13

İsmar Kahramanmaraş’ta yeni şube açtı!

İsmar Marketler Zinciri, dün (17 Nisan) gerçekleşen Arslanbey mağazasının açılış ...

İsmar yeniden büyüyecek!
  • 05.06.2012 09:44

İsmar yeniden büyüyecek!

1993 yılında daha uygun koşullarda satın almalar yapmak amacıyla 56 küçük market ...