maritbet girişmaritbet
İstanbulluoğlu Mobilya seri üretim yapmayı hedefliyor!

İstanbulluoğlu Mobilya seri üretim yapmayı hedefliyor!

Sehpa alanında birçok farklı tasarıma sahip ürünleri ile sektörde belli bir konuma gelmiş İstanbulluoğlu Mobilya, genelde butik tarzdaki üretimini tam anlamıyla seri üretime dökmek istiyor

Sehpa alanında birçok farklı tasarıma sahip ürünleri ile sektörde belli bir konuma gelmiş İstanbulluoğlu Mobilya, genelde butik tarzdaki üretimini tam anlamıyla seri üretime dökmek istiyor. Dünya modasını yakından takip ederek sehpa alanında sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam ettiklerini belirten İstanbulluoğlu Mobilya Üretim Müdürü İrfan İstanbulluoğlu, firmanın ürünlerine Amerika pazarından da talep olduğunu açıkladı.

Ar-Ge konusunda farklı firmalardan kendilerine talepler geldiğini aktaran İstanbulluoğlu, çok farklı tasarımları hazırlamakta ve bunu uygulamaya dökmekte hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını belirtti. Butik tarzda ilerleyen üretimlerinde bir kısım makineleşmeye gittiklerini fakat tam anlamıyla seri bir üretim sergileyemediklerini ifade eden İstanbulluoğlu, ürünlerine taleplerin hem iç hem de dış pazarda yoğun bir şekilde olduğunu vurguladı. Türkiye geneli hizmetlerinin yanı sıra genellikle ahşap görünümlü el işçiliği yoğun ürünlerin tercih edildiği Amerika pazarından bile ürünlerine talep geldiğini belirten İstanbulluoğlu Amerika'nın yanı sıra Irak, Afrika, Fransa, Almanya, Libya, Türkmenistan, Tacikistan gibi ülkelere de ihracatlarının olduğunu belirtti.

Büyük fuarlara talebi karşılayamama sıkıntısından dolayı henüz katılmadıklarını ifade eden İstanbulluoğlu, Kayseri'de her yıl yapılan ve nisan ayında ziyaretçilere kapılarını aralayacak Kayseri Mobilya Fuarı'nda da yeni ürünlerini sergileyeceklerini söyledi. İstanbulluoğlu, “Babamız Numan İstanbulluoğlu'nun 1970 yılında Eski Sanayi Bölgesi'nde başladığı mobilya sektöründeki imalatımızı şu anda sadece sehpa alanında devam ettiriyoruz. Ürün alanımızı indirgeyerek bu alanda gerçek bir marka olmak için işin içine ikinci kuşak olan bizlerin farklı bakış açıları ve araştırmacı yapımızı da ekleyerek ürünlerimiz üretmeye başladık. Piyasadan ürünlerimize dönüşler olumlu yönde devam ediyor. Biz dünyanın nabzını moda trendlerini ve ihtiyaçları, hepsini göz önünde bulundurarak yeni tasarımlar ortaya çıkarıyoruz. Zigon sehpa, orta sehpa, lcd sehpası gibi bu alanda 25 farklı ürün çeşidi ve sürekli yenilenen tasarımlarımızla alanında marka olmuş mobilya firmalarının da bu yönde tercihi oluyoruz.El işçiliği yoğun ürünler üretiyoruz ” diye konuştu.

İhracatta yeni pazar çalışmalarının da olduğunu söyleyen İstanbulluoğlu, ileriye dönük boya tesisi kurma yatırımlarının hayata geçmesi ile pazarlarını da artırmak istediklerini dile getirdi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbulluoğlu Mobilya seri üretim yapmayı hedefliyor!
  • 26.04.2013 13:20

İstanbulluoğlu Mobilya seri üretim yapmayı hedefliyor!

Sehpa alanında birçok farklı tasarıma sahip ürünleri ile sektörde belli bir konu ...