maritbet girişmaritbet
Kamber Mobilya 2013’te 10 milyon lira ciro hedefliyor!

Kamber Mobilya 2013’te 10 milyon lira ciro hedefliyor!

İbrahim Kamberoğlu, halen yıllık yaklaşık 4 milyon 500 bin TL olan satış cirosunu yıl sonunda 10 milyon TL’ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

İbrahim Kamberoğlu, halen yıllık yaklaşık 4 milyon 500 bin TL olan satış cirosunu yıl sonunda 10 milyon TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Kamber Mobilya firma sahibi İbrahim Kamberoğlu, halen yıllık yaklaşık 4 milyon 500 bin TL olan satış cirosunu yıl sonunda 10 milyon TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Üretime 1994 yılında küçük bir atölyede başladıklarını dile getiren Kamberoğlu, “Kayseri Doğu Sanayi Bölgesi'nde firmamızın temellerini attık. O yıllarda sandalye yapımında özellikle Kayseri mobilya sektöründeki gelişmeler paralelinde, üretici büyük firmaların ahşap sandalye ihtiyacını karşılamaya yönelmiştik.Yapılan çalışmalarda genelde klasik ahşap işleme mantığıyla hareket ediliyordu. Biz de firmamızda, yeni üretim tekniklerini de keşfederek, talep edilen kalite ve kapasite doğrultusunda faaliyetlerimizi geliştirdik. 2006 yılında Organize Sanayi Bölgesi'ne taşındık. 4 bin metrekare kapalı alanda ortalama 50 kişiyle üretim yapıyoruz” diye konuştu.

Kamberoğlu, talep doğrultusunda sandalye dışında masa, sehpa, aksesuar gibi ahşap ürünleri de ürün portföylerine kattıklarını ifade etti ve ekledi: “Mobilya sektöründen gelen talepler doğrultusunda yarı mamul masif ağaç ürünler konusunda da yan sanayi hizmeti vermekteyiz. Böylece ürün yelpazemiz bütün masif ağaç ürünlerini içine alan bir genişliğe sahip.”

Firma olarak ilk önce üretimin kaliteli olması, müşteri memnuniyeti, çalışan memnuniyeti ve çevreye, doğaya duyarlılığı ön planda gördüklerini ifade eden İbrahim Kamberoğlu, “Yıllık yaklaşık 4 milyon 500 bin TL'lik satış cirosu olan firmamızın hedefi 10 milyon TL'lik ciroya ulaşmak. Hedefimiz, gerek panel mobilya üreticilerinin başta sandalye olmak üzere diğer masif ahşap ürün taleplerini karşılamak olduğu gibi, diğer yandan otel ve restoranların da benzer taleplerini karşılayarak nitelikli bir hizmet üretmektir. Konjonktürel şartların elvermesi halinde, aynı alanda genişleme amaçlı bazı yatırım planlarımız var. Firma olarak öncelikle büyümeden çok istikrara, nicelikten çok niteliğe, çatışmadan çok uyuma önem vermekteyiz” şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kamber Mobilya 2013’te 10 milyon lira ciro hedefliyor!
  • 22.08.2013 13:53

Kamber Mobilya 2013’te 10 milyon lira ciro hedefliyor!

İbrahim Kamberoğlu, halen yıllık yaklaşık 4 milyon 500 bin TL olan satış cirosun ...