maritbet girişmaritbet
Karesi Asansör, kapasitesini yüzde 50 oranında artırdı!

Karesi Asansör, kapasitesini yüzde 50 oranında artırdı!

Karesi Asansör, 2013 yılında engelli vatandaşlar için gerekli olan kısa mesafede yüksekliğe hitap eden hidrolik asansör üretimine de geçmeyi hedefliyor

 

Bu yıl itibarıyla asansör sektöründeki mevcut kapasitesini yüzde 50 oranında artıran Karesi Asansör, 2013 yılında engelli vatandaşlar için gerekli olan kısa mesafede yüksekliğe hitap eden hidrolik asansör üretimine de geçmeyi hedefliyor. Daha önceki yıllarda ithal olarak gelen asansörlerin üretimine başladıklarını anlatan Karesi Asansör Genel Müdürü Alaettin Boyar, "Sanayi ile işbirliği içine girerek, olumlu bir şekilde hidrolik asansör üretimini gerçekleştiremeyi hedefliyoruz. Sonuçta ilimiz için bir kazanç söz konusu olacak. Bütün yatırımlarımızı 2013 için hazırladık. 
 
Yatırımlarımızla beraber 2013 için ciromuzu yüzde 30 oranında yükseltme hedefimiz bulunuyor. Bu yıl asansör sektörü için gayet güzel geçti. İnşaat sektörünün hızla gelişmesi bizler için olumlu sonuçlar doğurdu. Bizler inşaat sektörüyle doğru orantılı çalışıyoruz. İnşaat sektörü ne kadar hızlı gelişirse bizim sektör buna bağlı olarak büyüyor" dedi.
 
Firmalarının asansör montaj sürüseni kısaltmak için de çalışma yaptığını anlatan Boyar, "Ar-Ge çalışmalarımızı son hızla tamamlıyoruz" dedi. Asansörlerde A3 sistemi adı altında değişimin söz konusu olduğuna dikkat çeken Boyer, "Avrupada kullanılan sistem ülkemizde de mevcut şekilde kullanılacak. Artık aynı seviyede teknolojiye sahibiz. Biraz daha maliyetli olmasına rağmen yönetmelik gereği bir mecburiyet söz konusu. Son yıllarda sektörde özellikle Balıkesir'de bir gelişme ve yarış bulunuyor. Müteahhitlerin bile asansör sektöründe yarıştıkları, son yapılan binalara bakıldığında kalitenin arttığı görülen bir gerçek" şeklinde konuştu. Balıkesir bölgesinde asansör imalatını yapan tek firma olduklarının altını çizen Alaettin Boyar, 30 kişilik kadrolarının büyük bir çoğunluğunun teknik okul mezunu olduğunu sözlerine ekledi.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Karesi Asansör, hidrolik asansör üretimine geçecek!
  • 31.01.2013 11:40

Karesi Asansör, hidrolik asansör üretimine geçecek!

Asansör sektöründeki mevcut kapasitesini yüzde 50 artıran Karesi Asansör, 2013 y ...

Karesi Asansör, kapasitesini yüzde 50 oranında artırdı!
  • 09.12.2012 14:01

Karesi Asansör, kapasitesini yüzde 50 oranında artırdı!

Karesi Asansör, 2013 yılında engelli vatandaşlar için gerekli olan kısa mesafede ...