maritbet girişmaritbet
Keyif 6 Restaurant şubeleşmek istiyor!

Keyif 6 Restaurant şubeleşmek istiyor!

Dört ay önce açılmasına rağmen bölgede aranan lezzetler arasına giren Keyif 6 Restaurant, Cağ kebap ve kahvaltısıyla bölgede marka olmak istiyor

Dört ay önce açılmasına rağmen bölgede aranan lezzetler arasına giren Keyif 6 Restorant, Cağ kebap ve kahvaltısıyla bölgede marka olmak istiyor. Toplam 350 bin TL'lik yatırımla yeni açılan restoran da yöresel tatları müşterilerine sunan Keyif 6 Restoran, şube sayısını da çoğaltmayı amaçlıyor.

İsteyene günün her saati kahvaltı hizmeti de veren Keyif 6 Restorant, ünlü bir markanın köftesini de getirterek müşterilerinin beğenisine sunacak. Bölgelerden getirttikleri yöresel tatları müşterilerine sunduklarını söyleyen Keyif & Cağ Kebap ve Kahvaltı Restoran'ın sahibi Veli Yıldız, "Müşterilerimize özel, Erzincan tulum peyniri, Erzurum'un otlu peyniri, Kandıra'nın köy peyniri, manda yoğurdu, Gemlik'ten zeytin, Trabzon'dan tereyağ getirtiyoruz. 3 farklı köy kahvaltısı seçeneği sunuyoruz. Erzurum ve Artvin yöresine ait olan Cağ Kebabı bölgede bilinmiyor. Biz de müşterilerimize farklı lezzet sunmak istedik. Bunların yanı sıra sac kavurma ve ızgara et çeşitlerimiz var" dedi.

Hedef, AVM'lere girerek yaygınlaşmak

Toplam 300 metrekare alanda 60 kişi kapasiteye sahip olduklarını ve yeni açılmalarına rağmen yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Yıldız, "Hedefimiz marka olmak ve AVM'lere girerek yaygınlaşmak. Daha sonra da çevre illerde şubeler açarak yaygınlaşmak istiyoruz" dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Keyif 6 Restaurant şubeleşmek istiyor!
  • 22.04.2013 13:26

Keyif 6 Restaurant şubeleşmek istiyor!

Dört ay önce açılmasına rağmen bölgede aranan lezzetler arasına giren Keyif 6 Re ...