maritbet girişmaritbet
Kızılkaya Lezzet Grubu butik otellerini büyütmek için 3 milyon lira ayırdı!

Kızılkaya Lezzet Grubu butik otellerini büyütmek için 3 milyon lira ayırdı!

Hizmetlerine 1989 yılında yemek üretimi ve servisle başlayan Kızılkaya Lezzet Grubu, mevcut butik otelini büyütmek için çalışmalara başladı

Hizmetlerine 1989 yılında yemek üretimi ve servisle başlayan Kızılkaya Lezzet Grubu, mevcut butik otelini büyütmek için çalışmalara başladı. Proje kapsamında 3 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını ifade eden Kızılkaya Lezzet Gurubu Müdürü İlker Kızılkaya, kusursuz hizmet anlayışları sayesinde bu noktaya geldiklerini savundu.

Butik otellerinde misafirlerine iş stresini atabilecekleri sakin ve huzurlu bir ortam sunduklarını dile getiren Kızılkaya, “Zengin açık büfe kahvaltı servisimiz, konuklarımızın güne tazelenmiş ve enerji dolu olarak başlamasını sağlıyor. Konforlu, 150 kişi kapasiteli, tam donanımlı, isteğe göre düzenlenebilen konferans salonumuzda ise özel davetler ve her türlü toplantı organizasyonu gerçekleştirebiliyoruz. Otelimiz 23 oda 43 yatak kapasitesinden oluşuyor. Yapacağımız yatırımla 46 oda ve 84 yataklı olarak hizmet vereceğiz” açıklamasını yaptı.

Otel faaliyetlerinin yanı sıra açılış, kokteyl, kutlama, yemek, piknik, ürün tanıtımları, düğün, doğum günleri gibi outside catering gerektiren organizasyonları da her mekânda gerçekleştirdiklerini kaydeden İlker Kızılkaya, cateing'in yanında, müzik veya çocuk animasyon grubu ihtiyaçlarının karşılanmasından, salon ve masa düzenlemelerine kadar çok geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını belirtti. Kızılkaya “Yerinde ve toplu taşıma ile günlük 7 bin kişilik yemek üretimi yapıyoruz. Ayrıca firmalara verdiğimiz hizmetlerde pişirme işlerini ilgili firmanın mutfağında, proje müdürleri liderliğinde Kızılkaya Catering personeli tarafından gerçekleştiriyoruz” ifadesini kullandı.

Firmalarının 2010 yılından beri 250 bin TL'lik yatırımla kafe hizmeti de verdiğini anlatan Kızılkaya, “Özellikle her damak zevkine uygun sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği alternatifi bulunan kafe-restoranlarımızda mevcut. Müşterilerimiz burada Türk ve İtalyan lezzetlerini tadabiliyor” diye konuştu.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kızılkaya Lezzet Grubu butik otellerini büyütmek için 3 milyon lira ayırdı!
  • 11.01.2013 09:47

Kızılkaya Lezzet Grubu butik otellerini büyütmek için 3 milyon lira ayırdı!

Hizmetlerine 1989 yılında yemek üretimi ve servisle başlayan Kızılkaya Lezzet Gr ...