maritbet girişmaritbet
Lore Mobilya 1700 konutun mobilya üretimini yapacak!

Lore Mobilya 1700 konutun mobilya üretimini yapacak!

Proje bazlı her inşaata özel kapı ve mutfak üretimi yapan Lore Mobilya, bu yıl bin 700 konutun mobilya üretimini yapacak

Proje bazlı her inşaata özel kapı ve mutfak üretimi yapan Lore Mobilya, bu yıl bin 700 konutun mobilya üretimini yapacak. Kayseri'de Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptıkları yeni yatırımlarla makine parkurunu güçlendiren  ve inşaatlara proje bazlı mobilya üretimi yapan Lore Mobilya, sektörde hem kalite hem de tasarım olarak aranan bir firma olmayı hedefliyor.

Sürekli inovasyon peşinde olduklarını ve marka olma yolunda ilerlediklerini ifade eden firma sahibi Erol Eraslan, sadece yurtiçi değil, yurtdışında da çalışmalarının olacağını söyledi. Bugüne kadar 5 binin üzerinde dairenin iç oda kapıları ve mutfak dolaplarınının montajını tamamladıklarını, bu sene bin  700 konut projesinin mobilya imalatını yapacaklarını bildirdi. Eraslan, yıl sonuna kadar tam kapasite çalışaklarını, önümüzdeki yıl için de bağlantılar kurduklarını söyledi.

Üretimin yüzde 20'si ihracatta değerlendirilecek

Eraslan, yatırımlarının devam ettiğini, bu nedenle yeni pazar araştırmalırının olduğunu belirterek, "Üretim kapasitemizin minimum yüzde 20'sini ihracatla, yüzde 20'lik kısmını da resmi kurumların ihaleleriyle değerlendirmeyi planlıyoruz.İlerleyen dönemlerde kendi e-ticaretimizi de yapmayı istiyoruz. İhracata açılmak  için şimdiden kolları sıvadık. Arapça ve İngilizce katalog hazırlığı içerisindeyiz. Fuar organizasyon firmalarıyla ön görüşmeler yapıyoruz. 2013'ün son çeyreğinde yurt dışında mesai yapmak için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz" diye konuştu.

Tasarım açısından yüzlerce çeşit ürünü, inşaat firmalarının isteğine göre imal ettiklerini, akrilik  veya pvc membran kapaklı mutfak dolaplarını lüks projeler için tavsiye ettiklerini, laminat, high gloss kapakl, suntalam ve profil kapaklı mutfak dolaplarını da alternatif olarak sunduklarını anlatan Eraslan, iç oda kapılarında da 4 farklı çeşit altında farklı tasarım ve desenlerle hizmet verdiklerini söyledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lore Mobilya 1700 konuta kapı ve mobilya üretecek!
  • 17.07.2013 15:56

Lore Mobilya 1700 konuta kapı ve mobilya üretecek!

Proje bazlı olarak inşaatlara kapı ve mutfak üretimi yapan Lore Mobilya, bu yıl ...

Lore Mobilya 1700 konutun mobilya üretimini yapacak!
  • 05.06.2013 16:36

Lore Mobilya 1700 konutun mobilya üretimini yapacak!

Proje bazlı her inşaata özel kapı ve mutfak üretimi yapan Lore Mobilya, bu yıl b ...