maritbet girişmaritbet
Lotte Office Sistemleri fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaştı!

Lotte Office Sistemleri fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaştı!

Lotte Office Sistemleri GM Çeliker, firmalarının modern ve fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaştığını ve ofis koltukları, kanepeleri, makam ve bekleme koltukları, imalatı yaptığını kaydetti

 

Lotte Office Sistemleri GM Çeliker, firmalarının modern ve fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaştığını ve ofis koltukları, kanepeleri, makam ve bekleme koltukları, imalatı yaptığını kaydetti.

Lotte Kanepe Oturma Grupları'nın 2000 yılından bu yana İstanbul'da ofis mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren gruplarının bir üyesi olduğunu belirten Lotte Office Sistemleri Genel Müdürü Erhan Çeliker, firmalarının modern ve fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaştığını ve ofis koltukları, kanepeleri, makam ve bekleme koltukları, konferans koltukları, özel mobilyalar ile call center mobilyaları imalatı yaptığını kaydetti. Üretim, pazarlama, satış ve satış sonrası süreçlerde müşteri memnuniyetini sağlamanın ana hedefleri olduğunu söyleyen Çeliker, “Yeni ürün geliştirilmesinde, sürekli gelişimi kendine ilke edinmiş profesyonel ekibimiz ile son trendleri takip edip müşterilerimizin istekleri konusunda ürün tasarımları yapmaktayız. Ofis mobilyasındaki global trendlere paralel olarak ürün gamını sürekli yenileyen firmamız, birçok firma tarafından bilinen ve tercih edilen marka haline geldi. Yurtiçi ve yurtdışında uluslararası ölçekli birçok projeye imza atan firmamız, bulundukları sektörlere liderlik eden yüzlerce firmanın kurumsal kimliklerini tamamlamak için seçtiği marka oldu. 2011'de yaptığımız model yatırımı ve Ar-Ge çalışmalarıyla 2012'nin ilk altı ayında 2011 cirosuna ulaştık. Halihazırda süren kalıp, makine ve istihdam yatırımlarıyla 2013 yılında da emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Türkiye, Avrupa'nın 5'inci büyük ofis mobilyaları üreticisi

Mobilya sektöründe önemli bir yer tutan ofis mobilyalarının son yıllarda büyük bir gelişme göstererek dünya mobilya devleriyle rekabet eder hale geldiğini dile getiren Çeliker, ofis mobilyalarının bir kurumun kimliğinin, hedeflerinin, vizyonunun ve ilkelerinin insanların belleğinde yerleşmesinde rol oynadığını savundu.

Türkiye'nin son 10 yılda ofis mobilyaları sektöründe hayli yol almış durumda olduğunu söyleyen Çeliker, “Dünyada yedinci, Avrupa'da beşinci sıraya yerleşen Türkiye ofis mobilyaları sektörünün yakaladığı hızlı yükselişin arkasında, günümüz gereklerini temelden kavrayan ve gelişimini bu gereklilikler etrafında şekillendiren, yenilikçi bir yönetim anlayışı yatıyor. Ofis mobilyası sektörü, bugün yaşadığı hareketliliği Türk şirketlerinin büyümesi ve kurumsal kimlik oluşturmak istemelerine, firmaların rekabet ortamından doğan zorunluluklarla imajlarını iyi yansıtmak istemelerine borçlu. Çalışanların verimliliğinin artmasında, oturulan koltuktan çalışılan masaya kadar mekanın sahip olduğu özelliklerin önemli bir etken olduğu kabul ediliyor. Firmalar, müşrteride uyandırılan izlenimin önemini de kavramış durumda. Verilmek istenilen güven, yenilikçi ve modernlik gibi mesajlarda dekorasyonun önemli bir paya sahip olduğu düşünülüyor” şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lotte Office Sistemleri fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaştı!
  • 20.02.2013 15:53

Lotte Office Sistemleri fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaştı!

Lotte Office Sistemleri GM Çeliker, firmalarının modern ve fonksiyonel ofis mobi ...