maritbet girişmaritbet
Marcer Yapı’nın pazar payı yüzde 95’e ulaştı!

Marcer Yapı’nın pazar payı yüzde 95’e ulaştı!

Lamine doğal mermer ithalatı gerçekleştiren Marcer Yapı, Türkiye pazarında yüzde 95 pazar payına ulaştı

Lamine doğal mermer ithalatı gerçekleştiren Marcer Yapı, Türkiye pazarında yüzde 95 pazar payına ulaştı. Ürünleriyle estetik kaygılar taşıyanlara hitap ettiklerini ve Türkiye pazarında önemli rol oynadıklarını belirten Marcer Yapı Tasarım Satış ve Pazarlama Müdürü Erkan Gaytan, residance, lüks ve butik otel, lüks konut inşaatı ve restorasyonu alanlarında faaliyet gösteren tüm firmalara ürün verdiklerini  söyledi. Gaytan, "Bu sektörlere 8 milimetre porselen seramik üzerine 4 milimetre inceliğinde doğal mermerin lamine edilmesiyle oluşan doğal mermerimizi pazarlıyoruz. Türkiye pazarında yüzde 95'lik pazar payımızla geniş bir kesime hitap ediyoruz" dedi.

Lamine doğal mermerin sağlamlık, renk seleksiyonu, firesiz oluşu ve hafiflik gibi özelliklere sahip olduğunu ve bunların dışında uygulama kolaylığının hem zamandan, hem de maliyetten kazandırdığını dile getiren Gaytan, "Şu ana kadar yatırımlarımızın odak noktası ürün stokları oldu. En önemli ayrıcalığımız, stoklarımızda 40 farklı çeşitte 25 bin metrekarelik ürün bulundurmamız" diye konuştu.

Pazarlama ve satış ağı genişleyecek

Gaytan, şirketlerinin kısa zamanda çok mesafe aldığını, geçen yıl yeni kurulmuş ve tanınmayan bir şirket olarak beklentilerin üzerinde satış gerçekleştirdiklerini ve bu yıl da beklentilerinin çok yüksek olduğunu vurguladı. Yeni bir yapılanma sürecinde olduklarını ve yakın zamanda daha fazla bölgede faaliyet göstereceklerini ifade eden Gaytan, İstanbul, Ankara, İzmir ve Kahramanmaraş'ta olan yapılanmalarını Türkiye genelinde devam ettireceklerini söyledi. Gaytan, "2013 yılında pazarlama ve satış ağımızı genişleterek, tüm Türkiye'de hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi. Azerbaycan, Kuzey Irak ve Rusya'ya ihracat çalışmaları yaptıklarını, önümüzdeki dönemde talepler doğrultusunda bu çalımaları hızlandırabileceklerini dile getiren Gaytan, önceliklerinin iç pazarda olduğunu söyledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marcer Yapı’nın pazar payı yüzde 95’e ulaştı!
  • 13.06.2013 15:46

Marcer Yapı’nın pazar payı yüzde 95’e ulaştı!

Lamine doğal mermer ithalatı gerçekleştiren Marcer Yapı, Türkiye pazarında yüzde ...